2777
2789

منم میخوام این ماه بزنم خسته شدم دیگه با حالت عادی درست نمیشیم باید کمک بگیریم

روز ۱۳برو سونو ببین فولی چ اندازه ای داری اگه کوچیکه آزادش‌نکن کیفیت نداشته باشه خوب رشد نکرده و نمیکنه و خدایی نکرده یا سقط میشه یا اون جنین جالب نمیشه

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زدم بعدش خیلی خیلی دردداشتم تاموعدپریودی مردم وزنده شدم تازه باردارهم نشدم ولی ایشالاشمابارداربشی ...

اقدام داشتم چندماه قبل. دیگه عادی شده میدونم نمیگیره .حالا این ماه این امپولو دارم گفتم اینم امتحان کنم. امپول اچ ام جی زدم قبلا. این ماه فقط لتروزول خوردم 

اقدام داشتم چندماه قبل. دیگه عادی شده میدونم نمیگیره .حالا این ماه این امپولو دارم گفتم اینم امتحان ...

کی اچ ام جی زدی؟

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
اقدام داشتم چندماه قبل. دیگه عادی شده میدونم نمیگیره .حالا این ماه این امپولو دارم گفتم اینم امتحان ...

منم مثل شمام خیلی آمپول ودارواستفاده کردم ج نداددوماهه میرم طب سنتی تاخداچی بخاد.یه سوال تاچندم پریودی اقدام میکنین تاموعد؟خیلی خسته کننده است

میخام نرم سونو .بدون سونو نمیشه؟

خب این یکی از بزرگترین مشکلات ماست ک بعدا گربان گیر میشه تو تا ندونی چ سایزیه چرا میخوای بزنی؟ب ریسکش نمی ارزه 

منم مثل شمام خیلی آمپول ودارواستفاده کردم ج نداددوماهه میرم طب سنتی تاخداچی بخاد.یه سوال تاچندم پریو ...

نه تا موعد نباید اقدام کنی. نهایت تا شب ۱۸ و ۲۰ پریودی باید اقدام کنی بعدش رابطه با جلوگیری باشه

منم مثل شمام خیلی آمپول ودارواستفاده کردم ج نداددوماهه میرم طب سنتی تاخداچی بخاد.یه سوال تاچندم پریو ...

بیشتر خانما ۱۳هم یا ۱۴هم سیکل روز تخمک گذاریشونه سه روز قبل تخمکگذاری و دو روز بعدش یک شب در میون باید اقدام داشت اگر تنبلی داری و تخمک ازاد نمیشه ۱۳هم برو سونو برا برسی سایز فولی ببینی فولی غالب داری سایز خوب بود از ۱۸تا ۲۵بود امپولو بزن اگر جنسیت برات مهمه دقیقا لحظه تخمک گذاری باید رابطه داشت مثلا ۱۴بزنی ۳۶ساعت بعد ازاد میشه تو این ۳۶تقسیم بر دو بکن وقت میانیشو در نظر بگیر 

از کیت تخمکگذاری استفاده کن دقیقتره

نمیدونم حوصله سونو ندارم دیگه. همش هزینه اضافی

دیگه چاره ای نیست اگه میخوای بچه دار بشی باید هزینه کنی 

سونو هم هزینه انچنانی نداره

خواهرم سر از خود بدون برسی فولی امپول زد در حالی ک فولی کوچیک بود ازاد شد بعد مدتی سقط شد

نه تا موعد نباید اقدام کنی. نهایت تا شب ۱۸ و ۲۰ پریودی باید اقدام کنی بعدش رابطه با جلوگیری باشه

رابطه با جلو گیری چیه؟