2777
2789
عنوان

کیا اچ سی جی زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 47 پست
سه ماه بعدش رفتم طب سنتی.اره شرایطشودارم میخام تاعیداگه باردارنشدم بعدعیدنوروزبرم واسه ای وی اف.دعا ...

خا کمکت بده و موفق باشی

تلاشتو بکن شاید طبیعی شدی لوله هات سالمن؟

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
هردو.شوهرم سالمه من پلی کیستیکم تنبلی تخمدان دارم چندتاهم فیبروم دارم اندازه های ۲۳میلی

فیبرم مهم نیست پلی کیستیکت شدیده؟متفورمین و پیاده روی و اصلاح سبک کردی؟اینا خیلی مهمن

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خا کمکت بده و موفق باشی تلاشتو بکن شاید طبیعی شدی لوله هات سالمن؟

مرسی عزیزم.اره عکس رنگی رحم هم رفتم هرجایی بگی رفتم آره هیچ مشکلی نبود.بنظرتون فیبروم ۲۳میلی ۱۸میلی مانع بارداری میشه دکترگفت مشکلی ایجادنمیکنن.

مرسی عزیزم.اره عکس رنگی رحم هم رفتم هرجایی بگی رفتم آره هیچ مشکلی نبود.بنظرتون فیبروم ۲۳میلی ۱۸میلی ...

ن فیبروم هیچ ربط نده حتی کیست هم مهم نیست فقط تنبلی مهمه

یکی دو دوره خودت کنترل کنی میشی چون مشکلی ندارید

فیبرم مهم نیست پلی کیستیکت شدیده؟متفورمین و پیاده روی و اصلاح سبک کردی؟اینا خیلی مهمن

نمیدونم فقط میگن تنبلی داری منم نپرسیدم.متفورمین نه اصلاح سبک هم نکردم بخدادیگه حوصلم نمی‌کشه 

ن فیبروم هیچ ربط نده حتی کیست هم مهم نیست فقط تنبلی مهمه یکی دو دوره خودت کنترل کنی میشی چون مشکلی ...

ببخشیدخیلی سوال کردم وممنون که همشونوجواب دادین.کنترل یعنی چطوری میشه یه کم توضیح بدین 

مرسی عزیزم.اره عکس رنگی رحم هم رفتم هرجایی بگی رفتم آره هیچ مشکلی نبود.بنظرتون فیبروم ۲۳میلی ۱۸میلی ...

ممنم این ماه پ بشم میخوام محرک بخورم بعدش برا برسی برم اگه فولی غالب داشتم آزادسازی بزنم  نیازی ب دکتر رفتن هم نداره خودت برسی کن مو ب مو نتیجه میگیری

ببخشیدخیلی سوال کردم وممنون که همشونوجواب دادین.کنترل یعنی چطوری میشه یه کم توضیح بدین 

روز اول سیکلتو یاداشت  کن از سوم تا هفتم شبی دو عدد لتروزول یا یه لتروزول ی کلومیفن بخور ک خوب فولیکول بسازی و غالب بشن چهارشب بیشتر یا کمتر نباشه

روز ۱۲هم برو سونو ببین اگه فولی غالب داشتی بالا ۱۷صبر میکنی دوروز دیگه آمپول اچ سی جی بزن ک ازاد بشه چون از ۱۲هم تا دوروز دیگه بازم رشد میکنن ولی اگه ۱۲هم رشدشون زیر ۱۵بود یه امپول اچ ام جی بخر بزن سری بالغ و بزرگ میشن به حد ۲۵هم میرسن

یه بسته کیت تخمک گذاری بخر از ۱۰هم یا ۱۱شروع کن بزن ساعت مثلا ۴بعد ظهر هر روز همین ساعت هر روزی ک پر رنگ تر از همیشه شد بدون تا ۲۴ساعت دیگه تخمکگذاری میشه اگه جنسیت برات. مهمه مثلا پسر میخوای دقیق باید روزی ک تخمک ازاد میشه رابطه داشت ولی اگه مهم نیست تو از ۱۲هم رابطه داشته باش یک شب در میون تا روز ۱۶هم و خودتو بزن ب بیخیالی و سردی جاتو حذف کن چون سردیجات اسپرم تو رحم میمیره جذب نمیشه همچنین استرس

ایشالابه زودی خدادامنتونوسبزکنه ونتیجه بگیری

فدات عزیزم ممنون از دعای قشنگت

نمیدونم فقط میگن تنبلی داری منم نپرسیدم.متفورمین نه اصلاح سبک هم نکردم بخدادیگه حوصلم نمی‌کشه 

تو اگه اصلاح سبک و متفورمین نخوری خدای نکرده تو آی وی اف هم نتیجه ای نمیگیری

خودتو شوهرت گرمیجات بخورید

من ی سال بیشتره لب ب لبنیات گوشت گاو بز...ترشیجات و هرچی ک طب سرد داره نزدم خودم معجون درت کردم بجا صوبونه میخورم الان تنبلیم بهتر شده

شیرینیجاتم حذف کن چون اصلا برا تخمکگذاری خوب نیست

روز اول سیکلتو یاداشت  کن از سوم تا هفتم شبی دو عدد لتروزول یا یه لتروزول ی کلومیفن بخور ک خوب ...

ممنون عزیزم  ایشالاخداجواب این مهربونیتومیده شک نکن .مرسی ازوقتی که برای من گذاشتین سلامت باشین

ممنون عزیزم  ایشالاخداجواب این مهربونیتومیده شک نکن .مرسی ازوقتی که برای من گذاشتین سلامت باشین

فدای تو عزیزم همچنین

تو مشکل خاصی نداری خیلی زود جواب میگیری خیییلی زود

فقط همین برنامه رو برو

بخدا بیشتر کلینیکا و دکترای مجرب رو رفتم خیلی وقته مشکل داشتم یکی از لوله هام بسته بود تنبلی دارم کیست دارم الان تازه اینا کمی برطرف شدن دکتر گفت خیالم راحت شده ک لوله هات بازن میتونی این ماه آمپول بزنی تا اللن میگفتن لولت بستست فایده نداره و خطر داره الان تازه دارم درمان اولیه رو شروع میکنم مثل لتروزول و اچ سی جی

فدای تو عزیزم همچنین تو مشکل خاصی نداری خیلی زود جواب میگیری خیییلی زود فقط همین برنامه رو برو بخ ...

ایشالابه زودی نتیجه میگیری به حق همین شب عزیز همه منتظرامخصوصاشماومن وکسی که این تاپیک وزدبه زودی بارداری سالمی راداشته باشیم آمین

ایشالابه زودی نتیجه میگیری به حق همین شب عزیز همه منتظرامخصوصاشماومن وکسی که این تاپیک وزدبه زودی با ...

💗💗💗💗