2777
2789
عنوان

کیا اچ سی جی زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 47 پست
فدای تو عزیزم همچنین تو مشکل خاصی نداری خیلی زود جواب میگیری خیییلی زود فقط همین برنامه رو برو بخ ...

منم میگم کاش عکس رنگی بندازم منم. نکنه لوله هام بسته باشن. اخه سابقه عفونت و زخم داشتم.  ولی بازم اخرش میگم همش بخاطر ضعیف بودن اسپرم شوهرم ک حامله نمیشم

منم میگم کاش عکس رنگی بندازم منم. نکنه لوله هام بسته باشن. اخه سابقه عفونت و زخم داشتم.  ولی با ...

خب بابد برسی بشی حتما ک خیالت راحت باشه

دیگه میدونی باید چکار کنی خودت دکتر خودت باش 

عکسو بگیر اگه باز بودن اصولی اقدام کن 

با محرک ها ک نتیجه بگیری

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان