2777
2789
عنوان

کیا اچ سی جی زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 47 پست
 چندماه قبل زدم. ولی آزاد کننده نمیزدم خودش آزاد میشد. ولی نمیدونم این اسپرم میره کجا

شوهرت ازمایش داده؟چند وقته اقدامی؟تو ک خودش ازاد میشه چرا میخوای امپول بزنی

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی اگه رابطه داشتین دیگه نریزه تو .

واااا پس چطور میخوای باردار بشی؟شما شوخی دارید؟

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
بیشتر خانما ۱۳هم یا ۱۴هم سیکل روز تخمک گذاریشونه سه روز قبل تخمکگذاری و دو روز بعدش یک شب در میون با ...

مرسی عزیزم ازتوضیح کاملت.من امروزروز۲۱پریودمه دیگه تخمک نیست دیگه آره اقدامودیگه نکنم ؟

جدی میگی؟

ولا بیشتر جنین هایی ک قلبشون تشکیل نمیشه و سقط میشن بخاطر اون رشدیه ک وقتی فولی بوده نکرده برو برسی کن اصلا ۱۲هم برو اگه زیر ۱۵بودیه امپول اچ ام جی بزن سه روز بعدشم اس سی جی بزن اگه اصولی نباشه ضرر میکنی اصلا تخمکی ک بزرگو با کیفیت باشه یه بچه درشت و خوشگلو باهوشو کامل ازش درمیاد 

مرسی عزیزم ازتوضیح کاملت.من امروزروز۲۱پریودمه دیگه تخمک نیست دیگه آره اقدامودیگه نکنم ؟

اقدام کردن محدودیتی نداره ولی در کل از زمانش گذشته

دارو محرک چی میخوری؟چکارا کردی

بگید شاید بهم کمک کنیم دکترا باید یک سال زیر نظرشون باشی ک قلقت بیاد دستشون

من چند ساله نازایی دارم همش در حال درمان و تحقیقم سوالی اگه داری تو این زمینه میتونم کمکتون کنم

عزیزم از شب ۲۰ به بعد منظورمه. چون اسپرم واسه لقاح ضرر داره 

ن هیچ ضرری نداره یه اسپرم وارد تخمکی میشه بارورش میکنه دیگه با بقیه کار نداره ضمنا بعد از تخمک گذاری رفته رفته از ۱۶هم ب بعد کم کم دریچه رحم بسته میشه و یه ماده چسبناکی اونجارو میگیره مانع ورود اسپرم میشه ۲۰سیکل دیگه هیچ اسپرمی وارد رحم نمیشه

شوهرت ازمایش داده؟چند وقته اقدامی؟تو ک خودش ازاد میشه چرا میخوای امپول بزنی

والا مشکل داشت پارسال عمل کرد. چندوقت قبل ازمایش داد همه چیش خوب بود. فقط شکل اسپرم دو درصد بود. دیگه بعدش دارو خورد.چندماهه نزدیک ۶ ماه اقدام نمیگیره .دیگه حوصله ندارم برم دنبال دکتر .  والا لتروزول خوردم گفتم امپول بزنم شاید سریعتر بشه بارداری. حالا گفتم سونو ندم 

اقدام کردن محدودیتی نداره ولی در کل از زمانش گذشته دارو محرک چی میخوری؟چکارا کردی بگید شاید بهم کم ...

مرسی عزیزم ازمهربونیتون.داروقبلادکترمیرفتم حدود۸ماه خیلی دارومصرف کردم لتروزل کلومیفن آمپول ازادسازی خیلی داروهاابووست و...هیچکدوم جواب ندادپارسال هم یه سقط داشتم قلبش تشکیل نشد.دوماهه میرم طب سنتی ماه اول جواب ندادالان ماه دوممه سه ماه میرم اگه جواب ندادمیرم ای وی اف دیگه حوصلم نمی‌کشه خسته شدم.طب سنتی هم حجامت تخمدان ناف گیری کردم دم کرده رازیانه تخم هویچ پنج انگشت بومادران ایناروداده خیلی سخته فقط خدارحم کنه

مرسی عزیزم ازمهربونیتون.داروقبلادکترمیرفتم حدود۸ماه خیلی دارومصرف کردم لتروزل کلومیفن آمپول ازادسازی ...

میفهممت خدا کمک همه بده

باید درمانتو با شیمیایی تموم میکردی بعد اگه نشد مدتی بیخیال بعد وارد سنتی میشدی اخه تاثیر داروهای هورمونی هنوز هست تو بدن

اگه شرایط ای وی اف داری برو دست دست نکن حیفه چون هرچی بگذره هم سخت تر هم هزینه ها گرونتر میشه

مرسی عزیزم ازمهربونیتون.داروقبلادکترمیرفتم حدود۸ماه خیلی دارومصرف کردم لتروزل کلومیفن آمپول ازادسازی ...

بادکش تخمدان کردی یا حجامت؟کلا مشکلت چیه شوهرت سالمه؟خودت فقط تنبلی داری؟

میفهممت خدا کمک همه بده باید درمانتو با شیمیایی تموم میکردی بعد اگه نشد مدتی بیخیال بعد وارد سنتی م ...

سه ماه بعدش رفتم طب سنتی.اره شرایطشودارم میخام تاعیداگه باردارنشدم بعدعیدنوروزبرم واسه ای وی اف.دعا کنین باردارشم .ایشالاخدابه شماهم کمک کنه فدات