2777
2789

من بچگی خوبی نداشتم

ازین بابت هم توی زندگی واقعی ضربه دیدم هم توی سایت حرف شنیدم

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با بابابزرگم میرفتیم مغازه برام بستنی میخرید اصلا قدیما بستنی ها بوی خاص وخوبی داشتن،یادش بخیر

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

پسرعموم عاشقم بود ...ابتدایی بودم .خونه بابابزرگم بودیم گوشمو سوراخ کرده بودم ب ابجیم گفت پاشو حوله گرم کن بذار رو گوشش .ابجیم نرفت ...خودش پاشد رفت گرم کرد گذاشت رو گوشم خوب بشم 

هیچی فقط میخوام برنگرده

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من بچگی خوبی نداشتم ازین بابت هم توی زندگی واقعی ضربه دیدم هم توی سایت حرف شنیدم

خداوند به خوبی جبران کنه چرا حرف ؟

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
با بابابزرگم میرفتیم مغازه برام بستنی میخرید اصلا قدیما بستنی ها بوی خاص وخوبی داشتن،یادش بخیر

من هم از این نوع خاطرات💜

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
خداوند به خوبی جبران کنه چرا حرف ؟

طعنه میزنن

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره