2777
2789
عنوان

چه چیزی تو بچگی رو دوست دارید مرور کنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 63 پست
ممد الان کجاس؟

سر کار ....چن بار میخواس بیاد خواستگاری قبول نکردم .چون نمیخوامش ...بدرد ازدواج نمیخوره .میدونم تو دنیا هیچکس منو اندازه محمد دوس نداره و نخواهد داشت اماااا مردی نیس ک بشه بهش تکیه کرد ....من بلندپروازم و اون....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا دوست ندارم به زمان بچگی و مجردیم برگردم زندگی مضخرف و خانواده مضخرف تر

کاش الان بهم میگفتن خانواده اصلی من یه خانواده دیگه هستن

یا حداقل یه بچه سر راهی هستم

۳۷ سالمه تمام عمرم و زندگی مجردی مو زندگی متاهلی مو به گند کشیدن

به خاطر خانوادم همیشه خجالت میکشم

رفتارشون هر لحظه منو به جنون میکشه

الآن مجرد هستید ؟

اره .الانم با ی پسری اشنا شدم دوسشم دارم ...قصه من و محمد خیلی عاشقانس شاید ی روز گذاشتم تو سایت گریه کنید باهاش 😂😂😂

ولی خب الان این پسرو دوس دارم .هیچیم نداره ولی دوسش دارم 

شکنجه جسمی و روحی شدید همین الان یه کاربر بهم طعنه زد ک نری دامپزشک واسه درمان

آخخخ چی بگم که خودم از یک نفر زخم خوردم خدا بگم نگذره یا بگذره و برای ما زودی به خوبی جبران کنه تا ببینن و ناراحت بشن از گفته ها و کرده ها !

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
سر کار ....چن بار میخواس بیاد خواستگاری قبول نکردم .چون نمیخوامش ...بدرد ازدواج نمیخوره .میدونم تو د ...

حیف این عشق هست !

آخخخ چی بگم که خودم از یک نفر زخم خوردم خدا بگم نگذره یا بگذره و برای ما زودی به خوبی جبران کنه تا ب ...

امیدوارم تو شرایط ما قرار بگیرن و متوجه بشن

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

اون قسمتایی که میرفتیم مسافرت 

میرفتیم با مامان بابام پیتزا می‌خوردیم 

میرفتیم مشهد با بابام کل بازار امان رضا رو جارو میکردم ، لز بس هرچی میخواستم بابام برام میخرید 

یادش بخیر 

با اینکه مستاجر بودیم ولی خیلی بریز بپاش داشتیم

سر کار ....چن بار میخواس بیاد خواستگاری قبول نکردم .چون نمیخوامش ...بدرد ازدواج نمیخوره .میدونم تو د ...

کاش زودتر بهش میگفتی تا بیشتر از این خیالبافی نکنه

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

حیف این عشق هست !

هوف چی بگم ...یبارم رگ دستشو زد بخاطرم .

اگ شدم زنش باید تا اخر عمر برم شهر اونا ...خیلی سخته منم متنفرم از اینک اونجا زندگی کنم .درضمن ن کار خاصی داره ن خونه ماشین هیچییی .میگ همه چی برات فراهم میکنم امااا دلم نمیخواد بدبخت بشم .

امیدوارم تو شرایط ما قرار بگیرن و متوجه بشن

اما من گذشتم چون اون پیر هست دیگه چیزی برای از دست دادن نداره ولی من که بدون قصد زخمی زدم هنوز جوونم میخوام خدا از من بگذره و فقط حرفی که به اون زدم رو ببخشه حق خودم رو میبخشم فقط خدا اون یک حرف رو حساب نکنه و سر من و نه دیگری نیاره !

اما من گذشتم چون اون پیر هست دیگه چیزی برای از دست دادن نداره ولی من که بدون قصد زخمی زدم هنوز جوونم ...

من خیلی سخت میبخشم گل جان

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره