2777
2789
عنوان

چه چیزی تو بچگی رو دوست دارید مرور کنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 63 پست

روزای برفی که تا دم مدرسه میرفتم و می دیدم تعطیله و برمیگشتم خونه و مامانم آش رشته پخته بود

روزای نسبتا سردی که توی آفتابی که از پنجره آفتاده بود روی فرش دراز می کشیدم و گرم می شدم

افطاریای دست حمعی که مامانم سماور میذاشت تو حیاط و همه دور هم میشستیم و افطاری می خوردیم

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مهمونی یادم بیاد که همه کسانی که از دست دادم و تعدادشون زیاد هم هست  با بقیه فامیل همه باشن

روزهایی که دل هیچ کس اینقدر غصه نداشت

و راستش میشه قبل سال ۶۴ که خودمم خیلی خیلی کوچیک بودم

کاش حداقل فیلم اینطوری داشتم از اون زمان

یبارم معدم درد گرفته بود .محمد از خونشون عرق نعنا برام اورد خونه بابابزرگم بخورم خوب بشم ...مامانشم خونشون معده درد داشت اومد خونه بابابزرگم گفت عرق نعنا دارین ؟مال خودمون نیست فک کنم تموم شده 🥲یهو همه خندیدن گفتن محمد اورده فاطمه بخوره خوب بشه 😂زنعمومم کلی خندید خیلی دوس داشت بشم عروسش

خیلی دوسم داشت محمد .ابتدایی بودیم هردو.کلی برام قرهقوروت و پفک و خوراکی میخرید 

خونه مادربزرگم بهترین خاطرات دوران کودکیمو گذروندم

کاش میشد برگردن به همون سالها

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

دهه شصتی ام ، دوم سوم دبستان بودم جلو تی وی دراز می‌کشیدم بچه های کوه الپ و مهاجران میدیدم ،  ابگوشت یا خورشت روی بخاری نفتی قل میخورد و بوی عطرش کل خونه رو برداشته بود، بارون نم نم میبارید ولی اعلام کرده بودن قراره بارون شدت بگیره و فردا مدرسه تعطیله...  😌

چه ارامشی داشت اون روزا

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
یبارم معدم درد گرفته بود .محمد از خونشون عرق نعنا برام اورد خونه بابابزرگم بخورم خوب بشم ...مامانشم ...

ممد الان کجاس؟

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

یبارم معدم درد گرفته بود .محمد از خونشون عرق نعنا برام اورد خونه بابابزرگم بخورم خوب بشم ...مامانشم ...

محمدا که بگیر بودن همیشه حالا اومد گرفتت یا نه؟

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
متوجه هستم میگم چی شده مگر ؟

شکنجه جسمی و روحی شدید

همین الان یه کاربر بهم طعنه زد ک نری دامپزشک واسه درمان

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

الآن مجرد هستید ؟

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
2790
2778
2791
2779
2792