برادخترش یلدایی برده بعد تمام فک وفامیل خودش براشام دعوت کرده بعد شام رفتن خونه دخترش وکادو یلدایی بردن بعد صبحش به من زنگ زده برا دخترم یلدایی بردیم برو نگاه کن😐🤨منم نرفتم شما جای من بودین میرفتین؟من وجاریم قهر نیستیم صمیمی هم نیستیم اما شوهرامون سر ارث ومیراث باهم بحث دارن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
از چشم جاریت نبین شاید شوهرش نخاسته دعوتت کنه.یعنی مادرشوهر و خاهر شوهرت بودن تو مهمونی؟
مادرشوهرم ۲ساله فوت شده باخواهر شوهر هم قهره .بیشتر خواهرا ومادرخودش براشام دعوت کرده بود برا شام خونه خودش بعد شام رفتن خونه دخترش .یدونه دیگه جاری داریم اونم عمل کرده کلا نمیتونه بره