2789
عنوان

جاری من

317 بازدید | 21 پست

برادخترش یلدایی برده بعد تمام فک وفامیل خودش براشام دعوت کرده بعد شام رفتن خونه دخترش وکادو یلدایی بردن بعد صبحش به من زنگ زده برا دخترم یلدایی بردیم برو نگاه کن😐🤨منم نرفتم شما جای من بودین میرفتین؟من وجاریم قهر نیستیم صمیمی هم نیستیم اما شوهرامون سر ارث ومیراث باهم بحث دارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا بری نگاه کنی؟؟ 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

ی سوال جاریم وظیفه داره یلدایی ببره برا جاریکه دو ماه عروسی کرده یا نه 

بعد خونواده شوهر کلا برا هیچکدوم از عروسها هیچی نبردن هیچوقت این عروس جدیده میگه باید برامن بیارین حتما

سالها دویدمو نرسیدم 💔

از چشم جاریت نبین شاید شوهرش نخاسته دعوتت کنه.یعنی مادرشوهر و خاهر شوهرت بودن تو مهمونی؟

مادرشوهرم ۲ساله فوت شده باخواهر شوهر هم قهره .بیشتر خواهرا ومادرخودش براشام دعوت کرده بود برا شام خونه خودش بعد شام رفتن خونه دخترش .یدونه دیگه جاری داریم اونم عمل کرده کلا نمیتونه بره

ی سوال جاریم وظیفه داره یلدایی ببره برا جاریکه دو ماه عروسی کرده یا نه  بعد خونواده شوهر کلا ب ...

نه جاری نسبت به جاری هیچ وطیفه ای نداره برا بردن کادو یلدایی 

نه جاری نسبت به جاری هیچ وطیفه ای نداره برا بردن کادو یلدایی 

یه جوری حرف زد انگار انتظار داشت از همه 

منم خندیدم گفتم برا ماها که هیچی نیوردن 

گفت برا من باید بیارین

سالها دویدمو نرسیدم 💔