2789
عنوان

ازدواج

416 بازدید | 28 پست

سلام به همگی ، ۴ ساله با پسری که چند ساله مهاجرت کرده اروپا دوست هستم و خیلی خیلی دوسش دارم و می‌دونم همین حس رو اونم داره ، ۳۲ سالمه و ایشون ۳۳، تو این مدت خواستگارهای سنتی داشتم که وضع خوبی هم داشتن ولی من رد میکردم چون ک هیچ احساسی نمی‌تونستم پیدا کنم ، این آقا هم داره همه ی تلاشش رو می‌کنه که زودتر ازدواج کنیم ولی هربار یه مشکلی پیش میاد ، من خودم شاغلم و استخدام یه اداره ی دولتی هستم ، مشکل سرگیجه و عدم تعادل دارم کمی ، که این آقا از ابتدا در جریان بوده و پذیرفته ، دیشب حرف می‌زدیم با هم و بحث پیش اومد که ممکنه بخواد یه رستوران کوچیک راه بندازه ، منم گفتم پس اگه خودت کار راه بندازی من دیگه سر کار نمی‌رم ، که یهو برگشت گفت بیخوووود !مگه می‌خوام یه نون خور بیارم کنار خودم؟! خیلی ناراحت شدم و تلفن رو قطع کردم ، از چشمم افتاد ، می‌تونست خیلی منطقی جور دیگه ای این جواب رو بده ، نظر شما چیه ؟ ممنون میشم جواب بدین

اگه برای خودت ارزش قائلی دیگ اسمشم نیار

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینکه بعد از چهار سال نظر ایشون رو در مورد شاغل بودن یا نبودن خودت نتونستی بفهمی واسم بسیار عجیبه&nb ...

صحبت کرده بودیم ، توافقمونم این بود ک منم شاغل باشم ، ولی دیشب این حرف پیش اومد ک ممکنه شریکی با دوستش یه رستوران راه بندازه، بعدشم ک من گفتم پس من سرکار نمی‌رم اگه تو کار خودتو راه بندازی که اونجوری جواب داد، نمیشد بهتر جواب بده؟ فرضا بگه واسه آینده ی خودت بهتره کار کردن یا حوصله ت سر میره یا هر جواب منطقی دیگه ای

والا ازچشم منم افتاد این چه طرز فکریه.  شاید اصلا شما در آینده بخوای مادر بشی و ترجیح بدی تمام ...

دقیقا به همین فکر میکردم ، خواهرای خودم شاغل بودن ولی به یه سنی که رسیدن و بعد از بچه دار شدن واقعا نتونستن برن سرکار 

صحبت کرده بودیم ، توافقمونم این بود ک منم شاغل باشم ، ولی دیشب این حرف پیش اومد ک ممکنه شریکی با دوس ...

چون شاغل بودنت براش مهمتره عزیزم تا خودت 

میخواد از الان بدونی ک باید پول دربیاری وگرنه....

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

از این به بعد به خواستگارهای سنتی که موارد خوبی هستن بیشتر فکر کن

اگه ذره ای احساس رو کنار بزاری ومنطقت رو بیاری جلو متوجه میشی ایشون آدم یه عمر زندگی نیست وموقع گرفتاری و...حامی و همراهت نمیمونه 

ایشون پول براش مهمتره 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     
صحبت کرده بودیم ، توافقمونم این بود ک منم شاغل باشم ، ولی دیشب این حرف پیش اومد ک ممکنه شریکی با دوس ...

خیلی بی ادب و پررو هست 

و از کلمه خیلی زشتی استفاده کرده 

در کل ممکنه شرایط خوبی نداره که نیاز داره تو هم بری سرکار