سلام به همگی ، ۴ ساله با پسری که چند ساله مهاجرت کرده اروپا دوست هستم و خیلی خیلی دوسش دارم و میدونم همین حس رو اونم داره ، ۳۲ سالمه و ایشون ۳۳، تو این مدت خواستگارهای سنتی داشتم که وضع خوبی هم داشتن ولی من رد میکردم چون ک هیچ احساسی نمیتونستم پیدا کنم ، این آقا هم داره همه ی تلاشش رو میکنه که زودتر ازدواج کنیم ولی هربار یه مشکلی پیش میاد ، من خودم شاغلم و استخدام یه اداره ی دولتی هستم ، مشکل سرگیجه و عدم تعادل دارم کمی ، که این آقا از ابتدا در جریان بوده و پذیرفته ، دیشب حرف میزدیم با هم و بحث پیش اومد که ممکنه بخواد یه رستوران کوچیک راه بندازه ، منم گفتم پس اگه خودت کار راه بندازی من دیگه سر کار نمیرم ، که یهو برگشت گفت بیخوووود !مگه میخوام یه نون خور بیارم کنار خودم؟! خیلی ناراحت شدم و تلفن رو قطع کردم ، از چشمم افتاد ، میتونست خیلی منطقی جور دیگه ای این جواب رو بده ، نظر شما چیه ؟ ممنون میشم جواب بدین
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
والا ازچشم منم افتاد این چه طرز فکریه. شاید اصلا شما در آینده بخوای مادر بشی و ترجیح بدی تمام وقت کنار بچت باشی و نری سر کار . چرا باید اینجور برخوردی ببینی .
اینکه بعد از چهار سال نظر ایشون رو در مورد شاغل بودن یا نبودن خودت نتونستی بفهمی واسم بسیار عجیبه&nb ...
صحبت کرده بودیم ، توافقمونم این بود ک منم شاغل باشم ، ولی دیشب این حرف پیش اومد ک ممکنه شریکی با دوستش یه رستوران راه بندازه، بعدشم ک من گفتم پس من سرکار نمیرم اگه تو کار خودتو راه بندازی که اونجوری جواب داد، نمیشد بهتر جواب بده؟ فرضا بگه واسه آینده ی خودت بهتره کار کردن یا حوصله ت سر میره یا هر جواب منطقی دیگه ای