2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 28 پست
اگه خودت دوست داری بری کشور دیگه بنظرم باهاش ازدواج کن اگه نه بنظرم کلا به امید یکی دیگه نرو.اون کشو ...

محبت زیاد دیدم ازش ،هیچ علاقه ای دیگه به مهاجرت ندارم تو این سن ، خودش رو دوست داشتم 

از این به بعد به خواستگارهای سنتی که موارد خوبی هستن بیشتر فکر کن اگه ذره ای احساس رو کنار بزاری وم ...

نمیدونم دیگه چجوری باهاش حرف بزنم ، با اینکه کلی زنگ زده و پیام داده از دیشب ولی یهو از چشمم افتاد با این حرف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم دیگه چجوری باهاش حرف بزنم ، با اینکه کلی زنگ زده و پیام داده از دیشب ولی یهو از چشمم افتاد ب ...

حق دارید 

منم اگه بودم از چشمم میوفتاد 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     
من فقط به بیماریم فکر میکنم که ممکنه پیشرفت کنه و زمانی برسه ک نتونم برم سر کار  

اون زمان این آقا حمایتی نمیکنه یا اونقدر غر میزنه ومنت میزاره که علاوه بر بیماری  استرس هم میکشید 

من با این جملشون حس کردم اصلا نمیشه روش حساب کرد.هرموقع از نظر مالی پولی نیارید خونه از نظر ایشون میشید نون خور 

شاید اگه من جای شما بودم با موردهای خوبی که معرفی میشدن اشنا میشدم

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

سلام عزیزم 

مرد وظیفشه برای خانم هزارتا کار بکنه و هزینه هاشو بده ولی تو کشورای خارجی همچین چیزی خیلی کمرنگ هست 

من خودم طرف مقابلم تا سه قدم نیاد یه قدم واسش بر نمیدارم ک قدرمو بدونه  

آدم یه لباسی ک گرون خریدرو خیلی خوب ازش مواظبت میکنه و واسش مهمه 

ولی لباسی ک ارزون خریدی واست چندان مهم نیست 

رابطه هم همینه 

ببین عزیزم شغل دولتی داری از دست نده 

خودتو آواره یه کشور غریب اونم با این مرد که حمایت کننده نیست نکن 

بیماری هم داری اونجا اوضاع درمان و دکتر خوب نیست 

همینجا بمون و با یه آدم خوب ازدواج کن بی دردسر

ازدواج شما چی شد خوشگل خانم ؟ بخیر گذشت 

اره خداروشکر دیگه قرار بود تو دی عقد کنیم کار براش پیش اومد باید بریم شهرستان زودتر عقد کردیم

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید