اين تاپيكو ميزنم كه هيچ وقت يادم نره تو چه لحظات سختي دستمو گرفت من چندماهه با كمبود گلبول سفيد خون مواجه شدم دكترا گفتن بايد بيوبسي مغز استخوان بشم و شدم 🥺ده روز تمام استرس تمام زندگيمو گرفته بود تا امروز ك بالاخره جواب ازمايشم اومد و مغز استخوانم پاك بود🥺من از يه بيماري سخت نجات پيدا كردم خدايا بابت تمام اين لحظات شكرت🥺🥺
🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی میزده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...! اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙. کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!
خدا رو شکر انشالله تنت همیشه سالم باشه و زیر سایه حضرت زهرا باشی
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔