2777
2789
عنوان

نگاه حضرت فاطمه بهم بود🥺🥺

956 بازدید | 87 پست

اين تاپيكو ميزنم كه هيچ وقت يادم نره تو چه لحظات سختي دستمو گرفت من چندماهه با كمبود گلبول سفيد خون مواجه شدم دكترا گفتن بايد بيوبسي مغز استخوان بشم و شدم 🥺ده روز تمام استرس تمام زندگيمو گرفته بود تا امروز ك بالاخره جواب ازمايشم اومد و مغز استخوانم پاك بود🥺من از يه بيماري سخت نجات پيدا كردم خدايا بابت تمام اين لحظات شكرت🥺🥺

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

خدا رو شکر انشالله تنت همیشه سالم باشه و زیر سایه حضرت زهرا باشی

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12621202/ختم-۱۲۴۰۰۰-صلوات-بمناسبت-ایام-فاطمیه-هدیه-به-بانوی-دوعالم-خانم-حضرت-فاطمه-زهراس?postId=320927971

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔