2777
2789

من دوتا خواهر با یک داداش دارم که داداشمو سنم خیلی کم بود که ازدواج کرد 

خواهر دوممم نه سالم که بود رفت خونه خودش ... 

ولی خواهر دومیمیم که نه سال باهام تفاوت داره عام من چهارده سالم بود که رفت 

یه سال قبل اینکه بره من خیلییی باهاش صمیمی شدم و همش منو میبرد بیرون ، باهم فیلم میدیدیم یکم حالم خوب بود خوب یکی بود دیگع

ولی یهو خب ازدواج کرد و رفت تو همون موقع ها اخر سال بود مدرسمم تموم شد و کلا اومدم دوره جدید .... 

با بهترین دوستمم سر یه پسر دعوامون شد 

و کااامل تنها شدم و برای منی که خیلی احساسی بودم خیلی سخت بود البته هنوزم تنهام ولی خب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید تا شش ماه پیش تو فکرم این بود که اره من محبتتمو از یه پسری میگیرم و خب از یه جایی تامین میشه  ولی الان حس بدی دارم از این اتفاق که چرا این کارو میکردم و الان از خودم خجالت میکشم از خودم بدم میاد 

هروقت میخوام فکر کنم خوشبختم به کتک هایی که بابام میزد به اون ج نده گفتنش به اون حرفاش ....

به حرفای مامانم که میگفت بزار برو از خونه ...

به حرفای خواهرم که تو دعوا بهم میگفت روانی دارو هاتو نخوردی ...

به وضعیتم ... 

به هیکلم به قیافم هیچیی هیچیی هیچی ندارم 

خسته شدم از اینکه همش دارو بخورم همش سر کفت بخورم 

دلم میخواد خودکشی کنم ولی میدونم این راهش نیست ولی نمیدونم راهش چیه 

هیچکس ندارم باهاش حرف بزنم کمکم کنه 

دختر قشنگم هرکسی تو زندگیش به نحوی سختی کشیده یکی کمتر یکی بیشتر...فقط سعی کن بهشون فکر نکنی و همه ی تنهاییهاتو ناراحتیهاتو پله کنی برای پیشرفتت رشته ی تجربی هم تلاش و تمرکز میخواد

گذشته ها گذشته هممون خطا کاریم توبه کن و با توکل بخدا قدم بردار خدا کمکت میکنه یه دوست خوب برای خودت پیدا کن عزیزم من تو گذشته بدی که داشتم موندمو شب و روز فکر میکردم غصه میخوردم کلی از زندگیم عقب افتادم تازه مدتیه بخودم اومدم ولی چه فایده با روح و روانی داغون،تا دیر نشده خودتو جمع کن از این حال و هوا الان رو دریاب

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

دختر قشنگم هرکسی تو زندگیش به نحوی سختی کشیده یکی کمتر یکی بیشتر...فقط سعی کن بهشون فکر نکنی و همه ی ...

وقتی فکر میکنم دست به چه کارایی میزدم فقط برای اینکه یکی دوسم داشته باشه حالم از خودم بهم میخوره میگم من دیگه ادم کثیفی ام ادم بدی ام 

وقتی فکر میکنم دست به چه کارایی میزدم فقط برای اینکه یکی دوسم داشته باشه حالم از خودم بهم میخوره میگ ...

نه عزیزم اینطور نیست ،شما بخاطر کمبود محبتی که داشتی اشتباهاتی کردی خدا ارحم راحمین میبخشه توبه کن نماز بخون تا قلبت آروم بگیره الهی زندگیت از این به بعد به بهترین شکل رقم بخوره فقط توکل داشته باش فکر کردن به گذشته حالتو فقط بد میکنه درس بگیر و تلاش کن آینده تو بساز عزیزم

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫