2777
2789
عنوان

دهک‌اول

171 بازدید | 21 پست

سلام‌.ماه‌پیش‌یارانه منو‌ندادن.الان‌رفتم تو سایت‌حمایت

کدملی زدم‌گفت‌ دهک‌اول هستم،‌پس چرا  بهم‌ندادن؟ هنوزم‌جایی نرفتم.پیگیری کنم.بچه کوچک دارم.اصلنم‌نمیدونم‌کجا باید برم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماه پیش فکر کنم به خیلیا ندادن چون ماه قبلش، خرید اعتباری کرده بودن بازم دقیق دربارش نمیدونم

نه من خرید اعتباری  نکردم.یه صورت حساب ازم‌نشون داد از سال ۹۹ تا ۱۴۰۰، زیادم‌نبود پولم،ربطی داره؟ وگرنه‌میزد مثلا دهه دهم

بروکافی نت بهت میگن ماه قبل یارانه یه عده رونریختن گفتن واریزمیشه ولی پیگیری کن حتما

شوهرم‌رف کافینت گفتم‌پلیس +۱۰

اونجام‌گفتن‌فرمانداری.دیگه نرفت جایی، منم خودم‌بچه کوچک دارم،اگه حداقل بدونم واقعا کجا باید برم‌میتونم‌یکاریش کنم‌ن اینکه این‌همه راه برم‌بگن‌اینجا نباید بیای

شوهرم‌رف کافینت گفتم‌پلیس +۱۰ اونجام‌گفتن‌فرمانداری.دیگه نرفت جایی، منم خودم‌بچه کوچک دارم،اگه حداق ...

امشب قراره یارانه واریزبشه اگه براتون واریزنکردن حتمابرین فرمانداری بپرسین

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
امشب قراره یارانه واریزبشه اگه براتون واریزنکردن حتمابرین فرمانداری بپرسین

حتما،انشالله بریزن.

حالا یه سوال، من‌زیر نظر شوهرم‌نیستم، یعنی‌من‌یارانم‌ قط بود چندسال، ولی بشوهرم و بچهام‌میدادن، دیگه اول امسال از من وصل شد، ولی خب جداگانه، این‌میتونه ربط داشته باشه چون‌تک‌نفرم‌قط شده باشه

حتما،انشالله بریزن. حالا یه سوال، من‌زیر نظر شوهرم‌نیستم، یعنی‌من‌یارانم‌ قط بود چندسال، ولی بشوهرم ...

ایشاالله که امشب واریزمیکنن دلت شادمیشه.نه عزیزدلیل نمیشه وقتی دوباره بهت جداگانه تعلق گرفت قط نمیکنن ماه قبل هم چون مشکل پیش اومده بودواسه یه سری واریزنکردن

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....