پرررررریییییییی مدیر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 2986 عنوان دهکاول | مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 21 پست سلام.ماهپیشیارانه منوندادن.الانرفتم تو سایتحمایتکدملی زدمگفت دهکاول هستم،پس چرا بهمندادن؟ هنوزمجایی نرفتم.پیگیری کنم.بچه کوچک دارم.اصلنمنمیدونمکجا باید برم. 1402/09/20 | 12:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیبای_خفته_۶۸ عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 4073 خدا از زبونتون بشنوه خواهر، ممنونم ازت خدا دل تو همشاد کنه. قربونت عزیزدلم تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
پرررررریییییییی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 2986 ایشاالله که امشب واریزمیکنن دلت شادمیشه.نه عزیزدلیل نمیشه وقتی دوباره بهت جداگانه تعلق گرفت قط نمیکن ... سلام، خواستمبگمدیروز وقتی اینپیامبهم دادی دلمآرومگرفت تا دیشب دیدم یارانمو ریختن، خدا دلتو خوشحال کنه خواهر.
زیبای_خفته_۶۸ عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 4073 سلام، خواستمبگمدیروز وقتی اینپیامبهم دادی دلمآرومگرفت تا دیشب دیدم یارانمو ریختن، خدا دلتو خو ... سلام عزیزدلم فداتشم خداروشکر.خیلی خوشحال شدم برات اتفاقاخداشاهده بفکرت بودم گفتم پسرم ازمدرسه بیادغذاشوبدم بهتون پیام بدم ببینم چیکارکردین دلم پیشت بودبه خوشی خرج کنی تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
پرررررریییییییی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 2986 سلام عزیزدلم فداتشم خداروشکر.خیلی خوشحال شدم برات اتفاقاخداشاهده بفکرت بودم گفتم پسرم ازمدرسه بیادغذ ... ممنون عزیزم، بعد از حرف دیروزتونخیلی آرومشدمو نتیجشم دیشب شد، هر چی از خدا میخوای بهتبده خواهر.❤️❤️❤️❤️
زیبای_خفته_۶۸ عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 4073 ممنون عزیزم، بعد از حرف دیروزتونخیلی آرومشدمو نتیجشم دیشب شد، هر چی از خدا میخوای بهتبده خواهر.❤ ... مرسی گلم چون میدونستم تعلق گرفت دیگه ردنمیشه ایشاالله روزی بشه استرس یارانه نداشته باشی توحسابت میلیاردهاپول باشه باخیال راحت خرجش کنی❤😗 تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
پرررررریییییییی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 2986 مرسی گلم چون میدونستم تعلق گرفت دیگه ردنمیشه ایشاالله روزی بشه استرس یارانه نداشته باشی توحسابت میلی ... سلام.فداتون مهربون، ایندعای قشنگمتقابلآ برگشت بخودتون
زیبای_خفته_۶۸ عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 4073 سلام.فداتون مهربون، ایندعای قشنگمتقابلآ برگشت بخودتون مرسی عزیزدلم تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....