2777
2789
عنوان

بیاین تو این تاپیک برای هم دعا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 48 پست
اشنالله سلامتیشون رو بدست بیارن و قبول شی منم دعا کن قبول شم

براتون حمد و توحید خوندم پنج صلوات و پنج بسم الله فرستادم و دعا کردم انشالله خداوند شمارو به ارزوتون برسونه

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

برام دعا کن به اونی که دوستش دارم برسم و بتونیم مهاجرت تحصیلی کنیم 🙏🏻✨

براتون حمد و توحید خوندم ده صلوات و ده بسم الله فرستادم انشالله به خواستتون میرسید عزیزدلم

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براتون حمد و توحید خوندم پنج صلوات و پنج بسم الله فرستادم و دعا کردم انشالله خداوند شمارو به ارزوتون ...

ممنونم فداشتم انشالله توئم به هرچی در زندگیت بخوای برسی عزیزم منم برات صلوات فرستادم♥🌹

کاش دنیا مثل دیواری بود که پشت داشت و میشد رفت پشت آن ایستاد.کاش دنیا در خروجی داشت که میشد از آن بیرون زد و رفت توی حیاط پشتی آن و دراز کشید و خوابید یا در بی خیالی محض دستها را توی جیب گذاشت و سوت زد یا در تنهایی مطلق نشست و سیگار کشید و قهوه خورد. کاش میشد دنیا را منظورم این است همه دنیا را، همه دنیا را با ستاره ها و کهکشان ها و آسمان ها و زمین هایش، مثل قالی لوله کرد و کنار گذاشت

برات دعا کردم توامدعا کن به حاجتم برسم

براتون حمد و توحید خوندم پنج صلوات و بسم الله فرستادم انشالله به حاجتت میرسی

ممنونم فداشتم انشالله توئم به هرچی در زندگیت بخوای برسی عزیزم منم برات صلوات فرستادم♥🌹

مرسی عزیزدل

التماس دعا دوستان . چند وقته یه مشکل خیلی بدی برای خانواده ام پیش اومده که اگر حل نشه کل خانواده چه از لحاظ مالی چه روحی چه آبرویی نابود میشیم تو رو خدا دعا کنید حل بشه براتون آیت الکرسی میخونم

بزرگترین دعا و آرزوی من اینه که:

امسال همه با هم ظهور امام زمان رو جشن بگیریم!

و همه بریم خدمت امام زمان

مستقیم از امام درس بندگی خدا و چگونگی به دست اوردن همه خوبیها و فضیلتهای اخلاقی

و رسیدن به سعادت دنیا و آخرت رو یاد بگیریم.

بریم با مهربانترین فرد عالم

غم فراق و هجران رو مستقیم در میون بذاریم

و مورد مهر و محبت بی واسطه امام زمان قرار بگیریم

و بعد از سالها غم و ترس و اضطراب و نگرانی،

به آرامش واقعی و خیر و عافیت دنیا و آخرت در خدمت امام برسیم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

براتون حمد و توحید خوندم ده صلوات و ده بسم الله فرستادم انشالله به خواستتون میرسید عزیزدلم

دوست خوش قلبم میشه واسه باردار شدن منم دعا کنی🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

الهی هر حاجتی داری خدا بهتون بده سلامتی عزیزانتو به حق این شب عزیز از خدا میخوام عزیزم ان شالله همه کسایی که این تاپیک هستن خدا کمکشون کنه لطفا برای منم دعا کنید به حاجتام برسم

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....