2777
2789
عنوان

فیبروم رحممممم کیاداشتن خوب شدن

315 بازدید | 48 پست

سلام عزیزان من این روزها خونریزی داشتم ودارم ودکتررفتم گفتن فیبروم ۶ سانتی داری باید عمل بشی خیلی عمل سختمه بابچه کوچیک هیچ راهی نداره داروهای گیاهی میترسم سرخود استفاده کنم هرکسی یه چیزی میگه همین زاح میگن دیواره رحم نازک میکنه نمیدونم کسی هم ندارم بعدعمل پیشم باشه😔😔

از چه نوعی هستش؟؟احتمالا موکوزله که خونریزیت زیاده

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم همدردم باشما دوساله گفتن باید عمل شی اما من نرفتم.چون هم عمل سختیه هم ممکنه کلا رحم رو در بیارن ودیگه نتونی بچه دار بشی

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

فیبرومو نمیدونم ولی من مامانم ۴۸ سالشه آزمایشاش نشون میداد یائسه شده ولی همچنان خونریزی داشت فهمیدیم پولیپ رحم داشت که نمیذاره یائسه بشه یه عمل سرپایی تو بیمارستان کردن چن ساعت بعد خونه بود میگفت درد بعد عمل در حد درد پریودی بود نهایتش چن ماه بعد یائسه شد میگن فیبروم و پولیپ خونریزی رو زیاد میکنه و نمیذاره یائسه بشن

خب خونریزی ندارین من که هرچی قرص میخورم بازهم خونریزی رودارم

چرا خیلی شدید اوایل ک کل ماه بر عکس بود برام شاید ی هفته کلا پاک بودم و خونریزیم شدید بود

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜