2777
2789
عنوان

فیبروم رحممممم کیاداشتن خوب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 48 پست
خب اینجوری که هرچی قرص آهن هم بخوریم خیلی افاقه نمیکنه این همه خون ازمون بره دیگه چیزی نمیمونه برامو ...

با ابن مقدار خونریزی قرص آهن فایده نداره اصلا اصلا.

من از شدت ضعف افسردگی گرفتم چون بلد نبودم با خونریزی زباد چکنم

4 ماه هر روز شيره گوشت خوردم

در هفته دو یع بار گوشت کباب میکردم

عسل خرما کشمش بادوم مرتب

گرون بود منتها یاد گرفتم با خودم چهار کنم

اینا هبچ دکتری نمیگه

آبگوشت هفته یه چهار بار با استخوان زیاد

تا بکسال تغذیهام خاص بود تا حالم عادی شد . با مکمل و قرص خون از دسترفته جبران نمیشه

ضعف شدید کم کم میا سراغت.

خطاب به استاتر منم در 45 سالگیم مدت طولانی خونریزی داشتمسنگین بودبعد دکتر رفتم گفت فیبرم داری عمل کن ...

شما چیکار کردین فیبروم تون چی شد رفع شد آره خیلی آدم استرسی هستم باید رو خودم کارکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکنم به کار دکتر یه که عمل میکنه کارش خوب باشه

دقیقاااا خیلی مهمه...دکتری که مادر منو عمل کرد کارش حرف نداره...تا اومد خونه خوب شد دیگه از دست خون ریزی راحت شد...تو انتخاب دکتر خیلی دقت کن.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

شما چیکار کردین فیبروم تون چی شد رفع شد آره خیلی آدم استرسی هستم باید رو خودم کارکنم

من دوسال رو خودم کار کردم شدید .

30 صفحه اول تایپیکم بخون

الان میفرستم .

استرس از ضعف شدید بدنه

دست به دامن دکترا نشو

خودت بع داد خودت برس

ددوسال رفتم پیاده روی هر روز

دوسال روارامشم کار کردم

رو تغذیه ام کار کردم

روغن غذامون سالم کردم

و....

من در ایتا کانال گروه دارم

تجربه اون سالها که اولش با فیبرم و خونریزی شروع شد

ددوسال رفتم پیاده روی هر روزدوسال روارامشم کار کردمرو تغذیه ام کار کردمروغن غذامون سالم کردمو....م ...

خب عزیزم میتونی لینک کانال بذاری من هنوز نفهمیدم چطور فیبروم شمارفع شد یعنی با کنترل استرس و آرامش فیبروم رفع شد 🤔

من دوسال رو خودم کار کردم شدید .30 صفحه اول تایپیکم بخون الان میفرستم .استرس از ضعف شدید بدنهدست ب ...

ممنون عزیزم حتماً وقت کنم میخونم خدا بهتون سلامتی بده یه لحظه رفتم دیدم چقدرتاپیک زدین خدا خیرتون بده اینقدرمهربونین ♥️💋

من دارم اسمش سابسروزال اینا فکر کنم توناحیه قدامی رحمه همون جلو دهانه رحم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤