2777
2789
عنوان

فیبروم رحممممم کیاداشتن خوب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 48 پست
فیبرومو نمیدونم ولی من مامانم ۴۸ سالشه آزمایشاش نشون میداد یائسه شده ولی همچنان خونریزی داشت فهمیدیم ...

من خونریزیم اوایل ب قدری شدید بود با همسرم میرفتم تا ی جا دوسه ساعت بیرون بودم بر میگشتم لباسام همه کثیف بودش اصلا بیشتر از دو ساعت نمیتونستم بیرون دوام بیارم

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ب قدری خون از بدنم رفت ک دچار کم خونی شدید شدم دو دوره خون تزریق کردم تو بیمارستان بعدش مناضافه وزن داشتم پارسال ی دوارده کیلو لاغر شدم شاید باورت نشه اما خونریزیم کم شد مریضیم بهتر شد قاعدگیم ب حالت عادی بازگشت نهایتا ۸روز بود دیگه اما بازم خونریزیم حالتش عادی نبود سه چهار روز اول زیاد بودش

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

فیبرومو نمیدونم ولی من مامانم ۴۸ سالشه آزمایشاش نشون میداد یائسه شده ولی همچنان خونریزی داشت فهمیدیم ...

خطاب به استاتر

منم در 45 سالگیم مدت طولانی خونریزی داشتم

سنگین بود

بعد دکتر رفتم گفت فیبرم داری عمل کن

من چون مدتی طب سنتی خونده بودم

گوش ندادم عمل نکردم

خونریزیم کم کم قطع شد

و کم کم یائسه شدم

البته بعد خونریزی چون تقویت بلد نبودم خیلی ضعیف شدم

بعدا فهمیدم باید مدتی طولانی مواد مغذی بخورم مثل بادوم گوشت عسلو....

شما باید اول آرامشت زیاد کنی

به تغذیهات برسی

پیاده روی ارام بری

هرچیزی نخوری

بع خودت زمان بدی

حل میشه

آدم راحت خودشو زیر تیغ دکترا نمیره

خیلی دکترا فقط پول میشناسن

تایپیکم رو 30 صفحه اول ش با عنوان تجربه درمان افسردگی خودم بخون کمکتونه

شما سودای بدنت بالا رفته باید پاکسازی بلندمدت داشته باشی

ازون موقع 8 سال میگذره

چرا خیلی شدید اوایل ک کل ماه بر عکس بود برام شاید ی هفته کلا پاک بودم و خونریزیم شدید بود

خب اینجوری که هرچی قرص آهن هم بخوریم خیلی افاقه نمیکنه این همه خون ازمون بره دیگه چیزی نمیمونه برامون تواینستا خیلی ها نوشتن بدون عمل خوب شدن

من خونریزیم اوایل ب قدری شدید بود با همسرم میرفتم تا ی جا دوسه ساعت بیرون بودم بر میگشتم لباسام همه ...

آره مامان منم مثلا نشسته میخواست بلند شه باید می دوید تا رسیدن به دستشویی خودشو کثیف نکنه میگفت لخته هایی به اندازه کف دست داشتم چن سال اینجور بود تو سونو معمولی هم نشون نمیداد

سلام منم همدردم باشما دوساله گفتن باید عمل شی اما من نرفتم.چون هم عمل سختیه هم ممکنه کلا رحم رو در ب ...

کدوم شهری عزیزم؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
خب اینجوری که هرچی قرص آهن هم بخوریم خیلی افاقه نمیکنه این همه خون ازمون بره دیگه چیزی نمیمونه برامو ...

بزرگترین مشکل همینه اگر درمانتو عقب بندازی مثل من فقط خون بدنتو از دست میدی ک ب راحتی قابل جبران نیست.

تو دوره کم خونی شدید قرص اهن خوردم خداشاهده خارجی بسته ۷۰۰تومن .بهتر شدم هرکی هرچیزی برای کم خونی رهکار میداد مثل شیره انار پسته همه رو مصرف کردم.بقدری کم خون بودم ک ی دوره همش بیحال بودم و جون نداشتم زیاد کار میکردم سرم گیج میرفت باید چند دیقه میشستم تا دوباره بتونم بلند شم واقعا مرض بدیه

آره مامان منم مثلا نشسته میخواست بلند شه باید می دوید تا رسیدن به دستشویی خودشو کثیف نکنه میگفت لخته ...

اره ب خدا من فکر میکردم اوایل بچه سقط میکنم لختهای بزرگ بعد عذر میخوام سیاه انگار بچه انداخته باشی اینا بقایاش باشن

کدوم شهری عزیزم؟

من پرندم اما دکترم شهرزیبا بود

من پرندم اما دکترم شهرزیبا بود

من مشکل شما رو داشتم همه دکترا گفتن باید رحم رو دربیارن

پارسال جراحی کردم و دکترم قول داد میتونه رحم رو حفظ کنه

گفتم اگه مشهدی معرفی کنم بهت

مال من بزرگ بود ۱۳ سانت تمام رحم رو گرفته بود

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم