من شرایط خانوادگی سختی دارم مادرم هیچ وقت مثل مادرای دیگه نبود،بعنی اونطور که مادر های شما همیشه بهتون رسیدن بزرگتون کردن،صبحا قبل از مدرسه رفتن بهتون صبحانه می دادن یا موقع مریضی بالا سرتون بودن نبود،کلا از بچگی وضع ما و خونه افتضاح بود طوری که ظرف ها مدت ها شسته نمیشد یا بالشت و رخت خواب ها از شدت کثیفی کپک میزد یا هفته ای یک بار برنج میخوردیم که اونم مرغش خورشتش پاک نشده بود و با آشغال ها بود در حالی که وضعیت مالیمون بد هم نبود،پدرم هم آدم ساده و آرومی بود و به خاطر سلیطه بودن مادرم جرئت نداشت بهش بگه کاری برای خونه کنه یا حتی حوصله طلاق دادنش هم نداشت چرا؟چون دیگه سنش خیلی بالا رفته بود و دیگه کسی حاضر نمیشد باهاش ازدواج کنه،کلا فشار های روانی زیادی رو به خاطر مادرم تحمل کردیم ظاهرا بیماری اسکیزوفرنی داره که این آخرا که بیست و دو سالمه فهمیدیم ولی مقداری توهماتش رو کنترل کرد اما هنوز هم حس و عاطفه مادری نداره،کلا من از همون ده دوازده سالگی کار های خونه رو بدوش گرفتم و باز هم من بچه بودم و اونقدری که یک زن سالم حواسش به زندگیش هست نمیشدم،با همون بچگیم متوجه شده بودم با بقیه خانواده ها فرق داریم و به خاطر وضع زندگیمون اکثر فامیل ازمون فاصله گرفتن،این از این
بیا بغلم دیوونه این حرفا چیه؟ تقاص چیه؟ نمیدونم خدا چجوری میخواد این همه سختی که کشیدی و صبوری کردی ...
اگه ما ذره ای خوب باشیم به خاطر اینکه خود پدرم واسه پدر و مادر و خواهر و برادرش زحمت کشیده و خدا ما رو بهش داده تو این سن که باز هم ما کم بودیم برای کاراش و لیاقتش بیشتر بود و الان من باهاش اینطور صحبت کردم😭
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببین انقد نرو تو فاز ایثار خودتم ببین خودتم درک کن و برا خودتم دل بسوزون تو هم انسانی و محدودی و د ...
دلم میخواد به فکر خودم باشم وقت نمیشه،تابستون یکم اوضاع بهتر بود ولی الان سه روز رو دانشگاهم و کلی تکلیف سرم ریخته ،و الان موقع پریودمه و از همیشه حساس تر شدم
خب چرا اینجوری فکر نمیکنی که ثمره اون ازدواج دو تا بچه موفق هست.شاید همه چیز کامل نبوده ولی نتیجه ک ...
چرا به اینم اتفاققا فکر کردم و به خاطر موفقیت خودم و خواهرم خوشحالم و میتونم بگم همه فامیل تحسینمون میکنن که با این شرایط تونستیم به جایی برسیم،ولی فرسودگی جسمی و روانی داره کم طاقتمون میکنه😞
بحث منت نیست.من با کاربر بی ادبی بودم که گفت مادرت رو از خونه بندار بیرون
بی ادب شمایی ک تا نظری مخالف نظرت دیدی منو اینجوری خطاب کردی
حالا ک درباره من نظر دادی پس به نظر منم تو یه ادم بی درک و بی منطقی ک چنتا جمله تکراری یاد گرفتی تو هر موقعیتی بیان میکنی ک از بی سوادی ادم نشات میگیره
بی ادب شمایی ک تا نظری مخالف نظرت دیدی منو اینجوری خطاب کردی حالا ک درباره من نظر دادی پس به نظر من ...
عزمزمه من مهندس هستم بیسواد نیستم قطعا خیلی خیلی بیشتر از شما درس و کتاب خوندم.حرفی که زدم از قرآنی بود که بیست دور خوندم.مادر و پدر حق بر گردن بچه ها دارند حتی اگر هیچ کاری براشون نکرده باشند.شما قطعا مادر نشدی هنوز و درک این جملات کمی برات سخته
اسی تو هم فشار زیادی روت بوده و هست این حرفارو هم از ناراحتی زدی وگرنه از ته دلت نبود ایشالا خدا جواب این کارای خوبتون بده شغل خوب بخت خوب نصیبت بشه ایشالا که حال پدرتم خوب بشه