2777
2789
عنوان

دوستان به نظزتون ممکنه تقاص حرفامو پس بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 95 پست
😞💔

اینقد خدمت به پدرت کردی که اگه یه حرفی هم ناخوداگاه زدی و زودی پشیمون شدی  جلوش چیزی نباشه اگه میتونی برو ازش عذرخواهی کن بگو چمدونم اون روز با دوستم دعوام شده سرشما خالی کردم تا حس بد پدرتم رفع شه و بهش برس باش صمیمی باش از دلش درمیاد

اینقد خدمت به پدرت کردی که اگه یه حرفی هم ناخوداگاه زدی و زودی پشیمون شدی  جلوش چیزی نباشه اگه ...

الان حدود یک ماه از اون موقع گذشته کلی بعدش گریه کردم پیشش فکر کنم از دلش در اومده تا الان🥺♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🥺🥺🥺♥️♥️♥️

از حرفاتم عذاب وجدان نداشته باش کاشکی مادرت به خاطره شماهم که شده بود همون اول دنبال درمان می‌رفت که اینحوری نشه ولی بازم دیگه نمیشه برگشت به گذشته فقط باید صبر داشته باشی 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
الان حدود یک ماه از اون موقع گذشته کلی بعدش گریه کردم پیشش فکر کنم از دلش در اومده تا الان🥺♥️

خدا باباتو دوست داشته که دوتا دختر که هم هواشو داشته باشن هم تو درس و کارشون موفق باشن بهش داده،اگه ازت راضی باشه قطعا هیچ اتفاق بدی نمیوفته تازه دعای خیرشم پشتته

از حرفاتم عذاب وجدان نداشته باش کاشکی مادرت به خاطره شماهم که شده بود همون اول دنبال درمان می‌رفت که ...

دیگه انتظاری ازش نداریم همین که با دارو ها حداقل ساکت شد خدارو شکر میکنیم الانا گاهی اوقات میره نون میخره و همین هم این چند وقت کمک بزرگی بوده،به هر حال سعی کردم بپذیرمش و به خوبیاشم فکر کنم هرچند ضربه بزرگی تو بگیم بهم زد،بازم مرسی از هم دلیتون♥️