من شرایط خانوادگی سختی دارم مادرم هیچ وقت مثل مادرای دیگه نبود،بعنی اونطور که مادر های شما همیشه بهتون رسیدن بزرگتون کردن،صبحا قبل از مدرسه رفتن بهتون صبحانه می دادن یا موقع مریضی بالا سرتون بودن نبود،کلا از بچگی وضع ما و خونه افتضاح بود طوری که ظرف ها مدت ها شسته نمیشد یا بالشت و رخت خواب ها از شدت کثیفی کپک میزد یا هفته ای یک بار برنج میخوردیم که اونم مرغش خورشتش پاک نشده بود و با آشغال ها بود در حالی که وضعیت مالیمون بد هم نبود،پدرم هم آدم ساده و آرومی بود و به خاطر سلیطه بودن مادرم جرئت نداشت بهش بگه کاری برای خونه کنه یا حتی حوصله طلاق دادنش هم نداشت چرا؟چون دیگه سنش خیلی بالا رفته بود و دیگه کسی حاضر نمیشد باهاش ازدواج کنه،کلا فشار های روانی زیادی رو به خاطر مادرم تحمل کردیم ظاهرا بیماری اسکیزوفرنی داره که این آخرا که بیست و دو سالمه فهمیدیم ولی مقداری توهماتش رو کنترل کرد اما هنوز هم حس و عاطفه مادری نداره،کلا من از همون ده دوازده سالگی کار های خونه رو بدوش گرفتم و باز هم من بچه بودم و اونقدری که یک زن سالم حواسش به زندگیش هست نمیشدم،با همون بچگیم متوجه شده بودم با بقیه خانواده ها فرق داریم و به خاطر وضع زندگیمون اکثر فامیل ازمون فاصله گرفتن،این از این
عزیزم خدا خیر دنیا اخرتو بهت بده که مثله یه دختر قوی تمام کارای خونه رو داری انجام میدی ...حق داری فشار بهت وارد بشه این همه مسئولیت... تو سن ۱۶ که الان این سن برای یه دختر شروع عصیانگری لجبازی دوران جوونی داری خستگیارو رو دوشت حس کردی تا الان ..نه کارما چرا پس بدی پدرتم درک میکنه میبینه چقد داری زجر میکشی الان تو دل پدرت اینه کی من خب میشم یا کاش ...هر لحظه داره دعات میکنه وقتی پوشکش داری عوض میکنی هیچ پدری دوست نداره این لحظات و دخترش ببینه ...مادرتم دیگه سنی ازش گذشته که بخوای شماتتش کنی همون که دوتا دسته گل آورده داره ازشون مراقبت میکنه باید بش تبریک گفت ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم چاره چیه بشینه گریه کنه و حسرت گذشته بخوره ؟ گذشته که نابود شده لااقل آینده شو بسازه
آیندشم تخت شعاع گذشتش میشه مسیولیت یه پدر از کار افتاده تا سالها گردنشه . ضعیف شده درعین قوی بودن،روحش فرسوده شده ، توقع داره ، هنوز چشم انتظاره ، بیش از سنش کشیده. حرف شما درسته یه جایی به بعد باید از انتظار دست برداره و فقط بپذیره
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
سلام عزیزم شما چند سالته ؟ الان کارای خونه رو خودت میتونی انجام بدی و از خواهرت مواظبت کنی .خ ...
خواهرم هم کمکم میکنه،تا الان همین کارو میکردم و میکنم و الان وضع زندگییمون از بچگیمون خیلی بهتر شده،فقط یک جاهایی کم میاریم و من الان نگران حرفامم،من 22 سالم و خواهرم 20 سالشه
در و مادرم تو سن بالا باهم ازدواج کردن مامانم قبلا با یکی از فامیلاش ازدواج کرده بود وقتی سنش زیر بی ...
تو خیلی سختی کشیدی دختر، و زحمت زیادی رو گردنته،میدونم خسته ای ،انشالله خدا یه دری بروت باز کنه که ناراحتیات تموم بشه،ولی به بابات نباید اونجوری میگفتی چون عصبانی بودی اونم خودش نمیخواسته وضعیتش اینجوری بشه ازش معذرت خواهی کن نزار دلش بشکنه ازت ،،،مطمئن باش جواب این خوبیاتو یه جا میگیری خدا هست اینو همیشه یادت باشه
هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞
چقدر خوبه که با مادرت هم کنار اومدی چون اونم دست خودش نیست.. برو پدرت رو هم ببوس و ازش دلجویی کن.. یه روزی پدرت بخاطر مشکلات خانواده اش از خودش گذشته و خدا بهش لطف کرده و تو رو هدیه داده... مطمئن باش خدا اجر کارت رو میده... من تجربه اش رو داشتم .. از دور میبوسمت و بهت التماس دعا میگم ..چون قطعا دعای تو گیراس
خب کاره دیگ ای از دستش برنمیومده ۹ ماه بچه نگه داشته شاخ غولو ک نشکسته منم باردار شدم خیلیم بارداری ...
اتفاقا شاخ غول رو شکسته.ببین قدر مادر اینقدر بالا هست که اگه فقط همون نه ماه بارداری باشه تا آخر عمر گردن بچه حق داره .این بینوا بازم یک کم رسیدگی میکرده دیگه بالاخره بچه رو از آب و گل درآورده..
عزیزم روان این دختر و خواهرش نابود شده همیشه منتظره مادرش خوب شه و مادری کنه به حرف آره آسونه منتها ...
دقیقا😭هیچ کس درکمون نمیکنه که در عین مادر داشتن بیمادری کشیدیم😭تازه کار ها و حرفای آبروبرش رو نمیتونم بگم چون کسی باور نمیکنه😭بابام هم که الان اینطور من میگم برادر ندارم کاش پدرم سرپا بود
دقیقا😭هیچ کس درکمون نمیکنه که در عین مادر داشتن بیمادری کشیدیم😭تازه کار ها و حرفای آبروبرش رو نمیت ...
تو حق داری مادرت هیچگونه حقی روت نداره. فقط کنارش بگذرون. نگران حرفاتم نباش تو حق داری نخوای قوی باشی .
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.