2777
2789
عنوان

دوستان به نظزتون ممکنه تقاص حرفامو پس بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 95 پست

عزیزم خدا خیر دنیا اخرتو بهت بده که مثله یه دختر قوی تمام کارای خونه رو داری انجام میدی ...حق داری فشار بهت وارد بشه این همه مسئولیت... تو سن ۱۶ که الان این سن برای یه دختر شروع عصیانگری لجبازی دوران جوونی داری خستگیارو رو دوشت حس کردی تا الان ..نه کارما چرا پس بدی پدرتم درک میکنه میبینه چقد داری زجر میکشی الان تو دل پدرت اینه کی من خب میشم یا کاش ...هر لحظه داره دعات میکنه وقتی پوشکش داری عوض میکنی هیچ پدری دوست نداره این لحظات و دخترش ببینه ...مادرتم دیگه سنی ازش گذشته که بخوای شماتتش کنی همون که دوتا دسته گل آورده داره ازشون مراقبت میکنه باید بش تبریک گفت ...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم چاره چیه بشینه گریه کنه و حسرت گذشته بخوره ؟ گذشته که نابود شده لااقل آینده شو بسازه

آیندشم تخت شعاع گذشتش میشه مسیولیت یه پدر از کار افتاده تا سالها گردنشه . ضعیف شده  درعین قوی بودن،روحش فرسوده شده ، توقع داره ، هنوز چشم انتظاره ، بیش از سنش کشیده. حرف شما درسته یه جایی به بعد باید از انتظار دست برداره و فقط بپذیره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
سلام عزیزم شما چند سالته ؟  الان کارای خونه رو خودت میتونی انجام بدی و از خواهرت مواظبت کنی .خ ...

خواهرم هم کمکم میکنه،تا الان همین کارو میکردم و میکنم و الان وضع زندگییمون از بچگیمون خیلی بهتر شده،فقط یک جاهایی کم میاریم و من الان نگران حرفامم،من 22 سالم و خواهرم 20 سالشه

چه حرفیه میگید. مادر اگه هیچ کاری هم نکرده باشه نه ماه بچه تو شکمش بوده و دو سال بچه رو شیر داده. ...

خب کاره دیگ ای از دستش برنمیومده ۹ ماه بچه نگه داشته شاخ غولو ک نشکسته منم باردار شدم خیلیم بارداری سختی داشتم 

خب؟؟

وظیفمو انجام ندم میشم میشه اسممو گذاشت مادر؟

بچه ک ب خواست خودش نیومده ک منت ۹ ماه بارداریو شیردهیو سرش بزاریم میخواست جلو گیزی کنه

در و مادرم تو سن بالا باهم ازدواج کردن مامانم قبلا با یکی از فامیلاش ازدواج کرده بود وقتی سنش زیر بی ...

تو خیلی سختی کشیدی دختر، و زحمت زیادی رو گردنته،میدونم خسته ای ،انشالله خدا یه دری بروت باز کنه که ناراحتیات تموم بشه،ولی به بابات نباید اونجوری میگفتی چون عصبانی بودی اونم خودش نمیخواسته وضعیتش اینجوری بشه ازش معذرت خواهی کن نزار دلش بشکنه ازت ،،،مطمئن باش جواب این خوبیاتو یه جا میگیری خدا هست اینو همیشه یادت باشه 

هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞

چقدر خوبه که با مادرت هم کنار اومدی چون اونم دست خودش نیست.. برو پدرت رو هم ببوس و ازش دلجویی کن.. یه روزی پدرت بخاطر مشکلات خانواده اش از خودش گذشته و خدا بهش لطف کرده و تو رو هدیه داده... مطمئن باش خدا اجر کارت رو میده... من تجربه اش رو داشتم .. از دور میبوسمت و بهت التماس دعا میگم  ..چون قطعا دعای تو گیراس

خب کاره دیگ ای از دستش برنمیومده ۹ ماه بچه نگه داشته شاخ غولو ک نشکسته منم باردار شدم خیلیم بارداری ...

اتفاقا شاخ غول رو شکسته.ببین قدر مادر اینقدر بالا هست که اگه فقط همون نه ماه بارداری باشه تا آخر عمر گردن بچه حق داره .این بینوا بازم یک کم رسیدگی میکرده دیگه بالاخره بچه رو از آب و گل درآورده.. 

چرا میگید مادر رو از خونت ۹بنداز بیرون

عزیزم روان این دختر و خواهرش نابود شده همیشه منتظره مادرش خوب شه و مادری کنه به حرف آره آسونه منتها ...

دقیقا😭هیچ کس درکمون نمیکنه که در عین مادر داشتن بیمادری کشیدیم😭تازه کار ها و حرفای آبروبرش رو نمیتونم بگم چون کسی باور نمیکنه😭بابام هم که الان اینطور من میگم برادر ندارم کاش پدرم سرپا بود

دقیقا😭هیچ کس درکمون نمیکنه که در عین مادر داشتن بیمادری کشیدیم😭تازه کار ها و حرفای آبروبرش رو نمیت ...

تو حق داری مادرت هیچگونه حقی روت نداره. فقط کنارش بگذرون. نگران حرفاتم نباش تو حق داری نخوای قوی باشی . 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اتفاقا شاخ غول رو شکسته.ببین قدر مادر اینقدر بالا هست که اگه فقط همون نه ماه بارداری باشه تا آخر عمر ...

بچه به خواست خودش ک به دنیا نیومده من نمیدونم واقعا این حرفا رو کی گفته چ منبع معتبری گفته 

منت گذاشتن واسه وقتیه ک شما ی کار بخوای من بکنم بعد بگم حق ب گردنت دارماااا چون فلان کارو برات کردم

بچه ک بخواست خودش دنیا نیومده