2777
2789
عنوان

خانومای متاهل راجب شب یلدا..

328 بازدید | 28 پست

اولین یلدای متاهلیمه امسال اول میریم خونه مادرم اینا بعدم مادر شوهرم

شما جام بودین چکار میکردین

دلم میخاد سفره یلدا بزارم خوراکی درست کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهم اتلیه برید

یه دیزاین قشنگ وساده هم خونت بذار باهم عکس بندازید که ب یادگار. بمونه. چون اولین یلداست توخونه خودتون بعدبرید پیش مادرا

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

هیچ کاری نمیکردم میرفتم خونه مامانم و مادر شوهرم خوشبحالت جفتش و داری مامانم به رحمت خدا رفته مادرشوهرمم شوهرم باهاش قهره 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

از همین امسال اون نظمی که میخای رو پایه بذار

یعنی یا بگو اول خونه این مادر بعد شام خونه اون یکی

یا بگو خونه خودمون

یا اگر میتونی همه رو دعوت کن خونه خودت

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم