2777
2789
عنوان

خانومای متاهل راجب شب یلدا..

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا یلدا پیش بزرگترا خوش میگذره خونه ادم ک مزه نداره دوتایی .‌‌... همه مزه یلدا ب شلوغ بودن و دورهم نشستنشه ن ظرف و ظروف شیک و خوراکی های مجلل ..‌ 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

ما سال اول ازدواج‌سر این قضیه که کحا بریم ، اذیت میشدیم خیلی

خانواده من میگفتن بیایید اینجا

خانواده همسرمم میگفتن بیایید اینحا

اعصابمون داغون میشد ، اصلا هم خوش نمیگذشت

با یه برنامه کوچولو مشکلاتمون حل شد

برای زندگیت برنامه داشته باش

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

شب اولین یلدا خونه خودم بودم مامانم و خاله هام دعوت کردم 

از اون سال به بعد همش خونه مامانم اینا ژله و کیک و... خودم درست میکنم میبرم 

خونه مادرشوهرمم چند وقت قبل یلدا میگه فلانی و فلانی (دوتا پسراش که از مادر زنشون دورن ) میان شما و برادرشوهر بزرگم که میرید خونه مادرتون 😕 یه بار نشد دعوت کنه 🚶

خوراکی ها رو ببرم خونه مادرم و مادر شوهرم  یا ی میز بچینم ت خونه خودم بعد ببرمشون چی کنم بنظرش ...

چون سال اولته امسال هر کاری کنی اونجوری عادت میکنن

اگه بری از سال بعد انتظار دارن بازم بری

اگه دوست داری خونت بمونی،بمون خونت

اول برو خونه مادرشوهرت یه ساعت بمون ،بعدش تا اخر شب برو خونه مامانت خوش بگذرون

متوجه نمیشم من یلدا دور هم بودنش برام مهمه فقظ گاهی یه شب خونه مادرشوهر میریم یه شب خونه مادرم

شب یلدا یا باقی اعیاد و مراسماتم مزه ش به همون شبه

قبل و بعدش دورهمی و‌شب نشینیه 

شب یلدا یا باقی اعیاد و مراسمات م مزه ش به همون شبه قبل و بعدش دورهمی و‌شب نشینیه 

خوب بله 

ولی مثلا اگه همه مهمون باشن خونه خانواده شوهرم 

ترجیح میدم سخت نگیرم

فرداش میرم خونه مادرم

و برعکس 

خوب بله  ولی مثلا اگه همه مهمون باشن خونه خانواده شوهرم  ترجیح میدم سخت نگیرم فرداش میر ...

ولی ما ، برنامه کلی داریم

از قبل تعیین کردیم که کی ، کجا باشیم

و این قانون شده تو‌زندگی مون

رعایت میکنیم و بهش پایبندیم

ولی ما ، برنامه کلی داریم از قبل تعیین کردیم که کی ، کجا باشیم و این قانون شده تو‌زندگی مون رعایت ...

من ترجیح میدم سخت نگیرم در این مسائل

آره یک سال ممکنه مامانم برنامه بریزن و خوب اون سال من روز بعد میرم خونه مادرشوهرم

یک سال هم اونطور .....

اصل اینه که هرسال به بهمون خوش میگذره 

به هرحال هرکسی یه جور بهش خوش میگذره

کلا از نظز من هدف این روز دور هم بودن و شاد بودنه.

بهانه ای واسه دورهم بودن

حالا ۳۰ یا ۲۹ .....چه فرقی داره 

چه بهتر هر دو روز باشه