2777
2789
عنوان

با شوهرم قهریم

784 بازدید | 42 پست

سلام خانوما شوهرمن خیلی اهل رفیقه شبا زودتر از ۱۱ و نیم ۱۲ نمیاد حتی اگه کار نداشته باشه و شرایط خونه اومدن داشته باشه،من خونه مادرم بودم چندوقت پیش شب ب بابام گفتم منو برگردونه خونه و شوهرمم میدونست ک من میخوام برگردم بهش گفتم ک دارم میام امشبو با دوستات نرو که مامان و بابا متوجه نشن تو دیر میای،ولی اون رفت و اهمیت نداد منم کلی جلوی بابام خجالت کشیدم دوست نداشتم اونا بدونن ،اینم بگم ک حاملم ...

و خدایی که به شدت کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل اینکه برسم خونه ب شوهرم  گفتم اگه تا ما میرسیم نیای دیگه رات نمیدم خونه و همینکارم کردم ،شو ...

خب

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

اومد جلو در و کلی با در ور رفت و پرو پرو اس میداد ک باز کن و فلان کن حتی اظهار پشیمونی نمیکرد حرصم گرفته بود و مصمم میشدم ک درو باز نکنم،۲ ساعتی پشت در موند و رفت ،ساعت ۳ و نیم شب پاشدم ترسیدم کلی گریه کردم پنجره باز کردم بیرونو ببینم یهو یه دزد دیدم ک داره یه ماشینو باز میکنه دیگه ترسم بیشتر شده بود زار میزدم هلاک شدم از گریه تنها مونده بودم هرچی زنگ زدم ک بیاد گوشیش نگرفت بعدم خاموش شد

فردا ظهرش اومد خونه حموم رفت و ب خودش رسید و بعدم رفت دوباره،از اون روز حالم ازش بهم میخوره من یاد اون شب میوفتم ک زن حاملشو تنها گذاشت هرچقد من بگم ک بره ولی باید پشت در میوند ،دیگه باهم حرف نمیزنیم شبا میاد ولی هیچ حرفی بینمون رد و بدل نمیشه حتی نیازای خونه رو بهش نمیگم ک خرید کنه واقعا نمیدونم چی میخواد بشه

حالا شما بگید من چیکار کنم؟کارم شاید اشتباه بود ولی میخواستم آدم بشه ک نشد بدترم شد،جای خوابمون هم جدا کردیم،میخوام بعد زایمان جدا بشم ازش ولی همینکه نمیدونم چی تو سرش میگذره اون میخواد چیکار کنه اذیتم میکنه

اشتباهت اینه پشت همسرتی و گند کاریاشو پوشش میدی

یه بار خانواده هارو دخالت  دادم ک آدم بشه تا پای طلاق رفتم پدرشوهرم گفت من ضمانت میکنم ک آدم بشه ولی نشد 

مگه اونجا طویلس که بیاد حموم کنه بخابه

کلا نباید درو باز میکردی 

تو مغزه پوکش هم جیزی نیست نترس 

یه بار خانواده هارو دخالت  دادم ک آدم بشه تا پای طلاق رفتم پدرشوهرم گفت من ضمانت میکنم ک آدم بش ...

خب بازم به همون پدرشوهرت بگو 

اخه بچه میخاستی چیکا راین وسط