2777
2789
عنوان

با این پسر تموم کنم بنظرتون❓

309 بازدید | 30 پست

جریان از این قراره در حال اشنایی هستیم و ایشون گفت دوست نداره همسرش بیرون مانتو جلوباز بپوشه (دو سه باری پوشیدع بودم ولی هیزی ندیدم ازش البته میتونه فیلمش باشه ) پرسیدم شلوارم اوکیه؟ (اسکینی بود ولی چندان تنگ نبود ) گفت ارع ولی شلوارایی تحت نام ساپورت نه

بشوخی ازش پرسیدم از کجا میدونی ساپورت چیه( خواهشا به این سوال گیر ندین، بحث من سر یه چیز دیگه هست چون ادعا داشت از مدل لباسا سر درنمیاره و حس میکردم جانماز اب میکشه پرسیدم)

گفتش که زنداداشم چندبار پوشیده( عروسشون با خانواده همسرش چندسالع داره تو یه خونه زندگی میکنه)

منم بهش توپیدم تو چرا توجه کردی اون چی پوشیده و یادت مونده با این حجم از دغدغه

که گفتش ندیده و فقط شنیده از مادرش که عروسشون با این لباس داشت تا باغ میرفت و مادره گفته برو عوض کن ( عقاید سنتی مذهبی تعصبی داره مادرشوهر و پدرشوهرش)

حتی گفتم قسم بخور و قسم جون مادرشو خورد که تاحالا ساپورت هیچکسی تو بدنش ندیده . مادرشو خیلی احترام قائلع براش هرچند که حس میکنم دیده خودش

حسم شدیدا میگه چشم ناپاکه

میخاستم بگم شکاکه قبول نکن دیدم خودت بدتری دختر

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا داداش کوتاه بیا

ولی منم سراینک میکاپ ارتیستای شهرمونو اسمشو بلد بود کلی باش دعوا کردم😑

ما دخترانه چمونه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
شما خیلی زوده هنوز برای ازدواجت یعنی انتظار داری شوهرت اسم لباس هم ندونه؟لابد میگفت سوتین همونجا میز ...

اقا اسم لباس بدونه از کوچه بازار خیابون هم ببینه

ولی زنداداششو چرا

خودم پوششم نه بازه نه اونقدر محجبه

ممکنه گیر بده و تو باید ب سلیقه اون لباس بپوشی ممکنه یهو ی شال سرت دید گفت برو عوض کن تو سلیقه من نیست ، بنظرم مادرش هم دخالت میکنه و سلطه جو و کنترلگر

چطور هنوز دکمشو نزدی؟ :/

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو