2777
2789
عنوان

میترسم یروزی مامانم نباشه

178 بازدید | 21 پست

بابامو از دست دادم

خیلی میترسم اگه یروزی مامانم نباشه

همش میشینم گریه میکنم

نمیخوام گریه کنم

نمیخوام ب این چیزا فکر کنم

ولی نمیتونم😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی😭😭😭 کاش هیشوخت ب دنیا نیومده بودم که اینروزا رو بخوام ببینم متنفرم از این دنیای بیرحم

ادم از دیدن پیر شدن پدر و مادر ناراحت میشه دل آدم کباب میشه و همش می‌ترسه.کاش میشد همیشه کنارشون بود

منم به این چیزا فکر میکنم انشالله عمرشون طولانی باشه هم مادر شما هم مادر من انشالله سالیان سال کنار هم باشید اما عزیزم میخوام یک چیزی بهت بگم باید مثله مسائل دیگه این رو هم بپذریم که ممکنه خدایی نکرده یه روزی اتفاق های خیلی بدی تو زندگیمون بیوفته اما الان که کنار همیم بهم محبت کنیم . منم خیلی به این موضوعات فکر میکنم اما میگم کی از آینده خبر داره شاید خودم زودتر مردم و یا اگر خدایی نکرده از دست دادم باید قوی باشم و تحمل کنم با وجود اینکه سخته ولی تنها راهش پذیرشه این دنیا کلا محل گذره چنان نماند چنین نیز نخواهد ماند فوقش نهایت همه میمیریم با وجود همه درد هایی که میکشیم

😊
منم به این چیزا فکر میکنم انشالله عمرشون طولانی باشه هم مادر شما هم مادر من انشالله سالیان سال کنار ...

ممنونم عزیزم.انشالله

واقعا....

کاش مردن وجود نداشت.......

میدونم یروزی دیگه نخواهد بود ولی دلم نمیخاد اونروز هیشوخت برسه من تحملشو ندارم

کاش واقعا من زودتر از اون برم

خدا بهتون صبر بده منم لحظه فوت یکی از عزیزانم بالای سرش بودم 🥺

من اصلا مادرم رو بعد فوتش ندیدم. ولی تا مدت ها میترسیدم احساس میکردم زندست و ترس از دست دادنش رو داشتم همش میگفتم نکنه اتفاقی براش بیفته بعد به خودم میومدم میگفتم اتفاق افتاد و تموم شد