2777
2789
عنوان

میترسم یروزی مامانم نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست
ممنونم عزیزم.انشالله واقعا.... کاش مردن وجود نداشت....... میدونم یروزی دیگه نخواهد بود ولی دلم نم ...

حتی الانم با این افکار جیگرم داره پاره میشه بیا دیگه به این چیزا فکر نکنیم اما من همیشه خودم رو با اینکه بلاخره روزی در جهانی دیگه به آرامشی میرسیم که داخلش ترس ازدست  دادن نیست ترس نرسیدن نیست دیگه بدون هیچ حسرتی داریم زندگی میکنیم اونم زندگی ابدیمن به این موضوع ایمان دارم

😊
من اصلا مادرم رو بعد فوتش ندیدم. ولی تا مدت ها میترسیدم احساس میکردم زندست و ترس از دست دادنش رو داش ...

الهی بمیرم عزیز دلم خدا به دلتون آرامش بده صبر بر مصیبت خیلی سخته و اجرش بالاست برای من دعا کنید 

😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پیش بابام بودم وقتی دیگه چشای قشنگشو واسه همیشه بست.........

خدا به دلتون صبر و آرامش بده عزیزم میدونی صبر بر مصیبت خیلی سخته و اجر داره برای من دعا کن من درک میکنم دیدن اینکه کسی فوت کنه چقدر سخته آدم نمیخواد قبول کنه من خودم اون لحظه فکر میکردم خودمم الان میمیرم

😊

ولی خوش به حالتون که مرگ عزیزتون رو دیدید

من به خاطر شرایطی نتونستم مادرم رو بعد فوتش ببینم. خیلی سخت بود آرزوی دیدنش رو داشتم آرزوی خداحافظی 

تا چند سال بعدش هم حس میکردم نمرده میگفتم شاید اشتباهی شده شاید برگرده.

ای کاش جنازه مامانم رو میدیدم و مرگش رو درک می کردم