2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ممکن بخواد این کارو بکنه در حد چند تا پیام ولی وارد عمل نمیشه نه زود نه خیلی دیر ولی نگران نباش فک ...

همین آخری و جواب بده بی زحمت 

گفتین فکر کنم ادامه میابد یعنی چی 

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن 
بله نسبتا خوبه

لطفا جواب منو بدید خواهش میکنم ، نیاز دارم بهتون 

رشته ای که در دانشگاه دارم تحصیل میکنم خوبه ؟ آینده ای داره؟ موفقیت دارم ؟ شهرکی بهم حس داره ؟یا آینده ای باهاش دارم ؟ سرحدی چطور ؟

لطفا هرچیزی درمورد خودم یا آیندم حس می‌کنی بگو

من دیگه خیلی خسته شدم 😕

ببخشید سوالات همه رو نگفتم 🥱

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
همین آخری و جواب بده بی زحمت  گفتین فکر کنم ادامه میابد یعنی چی

یعنی رابطه شما ادامه میابد

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
۱سوال منو جواب بدی ممنون میشم،اینکه به من زیاد فکرمیکنه ودلتنگم میشه؟؟

بله گفتم که 😑😁

عزیزم خیلی زحمت کشیدی🌟🌸🌸

🙏🙂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز