2777
2789
عنوان

دخترای کلاس 😒

220 بازدید | 22 پست

انقد ازین خانوما بدم میاد میان میشینن سرکلاس دانشگاه خودشیرینی استادارو میکنن . خودشون و میکشن ، هرجلسه میان سرکلاس . این باعث میشه استاد به ماهایی که شاغلیم و یا شرایطش نیست زیاد بریم دانشگاه نمره ی خوبی نده . 😑😶 زنای بیکار بدبخت . از بیکاری مجبورن بیان دانشگاه . تو کارشناسی هم بچه ها تا روز آخر میومدن . اینا هم استاد میگه دیگه نیاید میگن وا ما پول میدیم برا چی نیایم 🙄😒😑 اونم نه واسه درسای بدرد بخور واسه درسای عمومی بدرد نخور و معارف 😒

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وا. چه دليل مسخره ايخب وقتي كلاس حضوريه يعني بايد حضور داشت.شما گرفتاري چرا به بقيه توهين ميكني؟

دروس تخصصی رو واقعا موافقم چون آدم حداقل یچیزی یاد میگیره که باهاش کار کنه بعدا . اما یه درس معارف خیلی پیش پا افتاده چرا واقعا ؟؟؟

وا خب هرکی زندگی خودشو دارهشاید دلشون میخواد تا اخر بیان خب به قول خودشون پولشو دادنشما چیکار بقیه د ...

آخه واسه مسخره بازی خودشیرینی میکنن و میخندن . اونم دقیقا وقتی که من دارم شرایطمو واسه استاد توضیح میدم 😑😶

دروس تخصصی رو واقعا موافقم چون آدم حداقل یچیزی یاد میگیره که باهاش کار کنه بعدا . اما یه درس معارف خ ...

خب هركي دليلي داره. وقتي طرف پولش رو داده و دانشگاه هم انلاين نكرده اون درس رو يعني حضوريه ديگه. حالا يكي ميره يكي نميره.

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات.سوال شرعي داري بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠