2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممکن بخواد این کارو بکنه در حد چند تا پیام ولی وارد عمل نمیشه نه زود نه خیلی دیر ولی نگران نباش فک ...

همین آخری و جواب بده بی زحمت 

گفتین فکر کنم ادامه میابد یعنی چی 

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن 
بله نسبتا خوبه

لطفا جواب منو بدید خواهش میکنم ، نیاز دارم بهتون 

رشته ای که در دانشگاه دارم تحصیل میکنم خوبه ؟ آینده ای داره؟ موفقیت دارم ؟ شهرکی بهم حس داره ؟یا آینده ای باهاش دارم ؟ سرحدی چطور ؟

لطفا هرچیزی درمورد خودم یا آیندم حس می‌کنی بگو

من دیگه خیلی خسته شدم 😕

ببخشید سوالات همه رو نگفتم 🥱

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
همین آخری و جواب بده بی زحمت  گفتین فکر کنم ادامه میابد یعنی چی

یعنی رابطه شما ادامه میابد

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
۱سوال منو جواب بدی ممنون میشم،اینکه به من زیاد فکرمیکنه ودلتنگم میشه؟؟

بله گفتم که 😑😁

عزیزم خیلی زحمت کشیدی🌟🌸🌸

🙏🙂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز