ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
من دیپلم ریاضی به نقشه کشی بودم۳تاکتاب امتحان دادم
بهداشت مدارس،قانون کارویکی دیگه یادم نیست
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
من دیپلم ریاضی به نقشه کشی بودم۳تاکتاب امتحان دادم بهداشت مدارس،قانون کارویکی دیگه یادم نیست
اگر برعکس بود باید همهی تخصصی های ریاضی و امتحان میدادین آخه الکی ک نیست. منتهی من میخوام ببینم ریاضی آمار ک شبیه تجربی یا عربیشون هم تطبیق میخوره. برا همین تاپیک زدم
نهایی ها تخصصی هارو میدم. میخوام بدونم چیزی میمونه جز کتاب های نهایی؟ فقط ببینم کدوم د ...
چرا متوجه نیستی میگم تطبیق نزن میفهمی ۵۰ درصد نهایی تراز کنکوره؟؟؟؟ مثلا اگ دینی روتطبیق بزنی نمره ۲۰ تو برابر با نمره ۱۵ امسال میشه تراز خیلی کمی بهت میدن همرو ازراول چه اختصاصی چه عمومی امتحان بده انقد سخته فهمیدنش؟ اه تو چجوری با این ای ویو میخوای قبول شی
♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻
اگر برعکس بود باید همهی تخصصی های ریاضی و امتحان میدادین آخه الکی ک نیست. منتهی من میخوام ببینم ریا ...
نخیر😁😂
اونم همینطوری
کلا۳تاکتاب بیشتربهت نمیدن