2777
2789
عزیزم اماده ای تو واسه کنکور ؟  به حرف اون کاربر جوش نده ها ولش کن  من دوستام تجربی بودن ...

آره 

امادم یه نگاه کردم،فنون و عربی و ریاصی 100

اقتصاد خوبه 

بقیه چون حفظین باید همه‌چی و تعطیلی کنم فقط مرور

خب میدونی چی هر کی با توجه به شرایط خودش نظر میده.. ولی من میدونم میتونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوم چرا روحیه بچه مردمو تخریب میکنید ؟ چطور نسخه میپیچید که قبول نمیشن  استار شما صفرم باشی ...

من اول از همه دلسوزانه راهنماییش کردم برگشت ب من گفت منگول من ک دیدم قدر محبتمو نمیدونه مثل خودش حرف زدم

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

عزیزم دوستمون درست دارن میگن تمام دروس باید نهایی امتحان بدید چند تا داخلی فقط هست که خود بزرگسالان ...

میشه اون 4تا کتاب و بدید. 

نهایی هارو میدم. جز اونا نگرانم 

عزیزم دوستمون درست دارن میگن تمام دروس باید نهایی امتحان بدید چند تا داخلی فقط هست که خود بزرگسالان ...

عزیزم میشه یه سوال بپرسم 

شما که تجربی به انسانی بودی بنظرت درسای انسانی سختترن 

من تو تجربی معدلم بالای نوزده و هفتاد صدم بود خدا کنه تو انسانی ام بتونم 

یه نگاه انداختم فقط به درسای انسانی بنظرم هشتاد درصدشون راحتن یا میگم نکنه من سهل گرفتم 🥺

میشه اون 4تا کتاب و بدید.  نهایی هارو میدم. جز اونا نگرانم

اونا جزوه دادن به ما یکیش که ورزش ۳ تا دیگه درس بود . ورزشم امتحان گرفت دو بود با دراز نشست . یا که گفتن کاغذ آچار بخرید بیارید یک پک کامل تا نمره ورزش کامل بدیم 

عزیزم میشه یه سوال بپرسم  شما که تجربی به انسانی بودی بنظرت درسای انسانی سختترن  من تو ت ...

بسته به هوش داره شما خودتون خوبید احتمالا بتونید ولی سخته آسونی در کار نیست اسمش انسانی وگرنه بسیار سخته 

اونا جزوه دادن به ما یکیش که ورزش ۳ تا دیگه درس بود . ورزشم امتحان گرفت دو بود با دراز نشست . یا که ...

یعنی الان خرداد ماه بریم دیپلم مجدد باید ورزش اینام بریم ؟ 😐

شما چی قبول شدید ؟ 😍

من اول از همه دلسوزانه راهنماییش کردم برگشت ب من گفت منگول من ک دیدم قدر محبتمو نمیدونه مثل خودش حرف ...

اره شما قشنگ و درست راهنمایی کردی عزیزم محبتت نشون دادی ایشونم دیپلم مجدد آدم سردرگم 

آره  امادم یه نگاه کردم،فنون و عربی و ریاصی 100 اقتصاد خوبه  بقیه چون حفظین باید همه‌چی ...

افرین عزیزم ولی رتبه یک کنکورم عربی و فنون و ریاضی ۱۰۰ نزده 

با یه نگاه کردن میتونید صد بزنید الان اینارو ؟ 🙄

عزیزم میشه یه سوال بپرسم  شما که تجربی به انسانی بودی بنظرت درسای انسانی سختترن  من تو ت ...

درس اصلی. ک کار هرکسی نیست ریاضی عربی و فنون 

منطق و فلسفه سخته. خیلی مفهمومی عین زیست ما از هر جا میگیری یجاش در میره 🤣، ولی با تلاش و کوشش میشه رسید. وقتی تجربی بودی این نمرت بود صد درصد قبولی. 

اره شما قشنگ و درست راهنمایی کردی عزیزم محبتت نشون دادی ایشونم دیپلم مجدد آدم سردرگم  

اره چون یکی از دوستام مثل این خانم تغییر رشته بود و همه درسارو از اول امتحان نداده بود بیچاره با این درصدای کنکورش عالی بود اما بخاطر نهاایی ها قبول نشد منم گفتم از اول همرو بده تا مشکل ساز نباشه

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻