2777
2789
جدا چ خوب، مرسی آخه اینجوری گفتن بهم، پس الکی ترسیدم.  موفق باشید آن شالله

الکی گفتن بهت

اصلاتغییردیپلم سخت نیست

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
منگل ؟ @نی_نی_یار_شب     ایشون توهین میکنی

توهین می‌کند. 

جوابتو دادم. ناراحتی توهین نکن. مراقب کلامت باش 

ای کيو پایین یعنی چی.؟ چجوری ب خودت اجازه میدی بگی قبول میشم یا ن؟ تو رو باید گزارش زد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهین می‌کند.  جوابتو دادم. ناراحتی توهین نکن. مراقب کلامت باش  ای کيو پایین یعنی چی.؟ چ ...

والا من اومدم کمکت کردم اما تو اصلا متوجه نشدی چی میگم اخرم توهین کردی بذار نی نی یار بیاد اون میدونه چیکارت کته

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

والا من اومدم کمکت کردم اما تو اصلا متوجه نشدی چی میگم اخرم توهین کردی بذار نی نی یار بیاد اون میدون ...

بچه ای دیگه! الان مثلا منو تهدید میکنی؟ 

کامنت تو درواقع توهین آمیز تر بود، جوابت بود حقتم بود. 

نی نی یار بیاد قضاوت کنه، خدا هم قضاوت کنه منک ازت نمیگذرم ایشالا یه ردز جواب پس بدی تا انرژی بد کامنتت بهت برگرده، وقتی به نفر اینجوری بردت زیر سوال 

بهت گفت قبول نمیشی 

توهین می‌کند.  جوابتو دادم. ناراحتی توهین نکن. مراقب کلامت باش  ای کيو پایین یعنی چی.؟ چ ...

عزیزم منم اینطوریم 

منم سوال داشتم تجربی به انسانی میخام دیپلم انسانی بگیرم محدد 

الان خرداد فقط دروس نهایی دوازدهم رو باید امتحان بدیم 

یا چون ذیپلمه درسای دهم و یازدهم هم باید امتحان بدیم واسه دروس انسانی؟؟؟؟

بچه ای دیگه! الان مثلا منو تهدید میکنی؟  کامنت تو درواقع توهین آمیز تر بود، جوابت بود حقتم بود ...

۴ ماه دیگ کنکوره تو ام ک تغییر رشته ای تازه هیچی ام از شرایط دیپلم مجدد نمیدونی بچه ۲ سالهه ام میفهمه ک قبول نمیشی والا

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

عزیزم منم اینطوریم  منم سوال داشتم تجربی به انسانی میخام دیپلم انسانی بگیرم محدد  الان خ ...

عزیزم من فردا اگر تونستم مرخصی بگیرم میرم 

امروز رفتم مدارکم کامل نبود یک هفته طول میکشه جواب بیاد، اومد کامنت میزارم

۴ ماه دیگ کنکوره تو ام ک تغییر رشته ای تازه هیچی ام از شرایط دیپلم مجدد نمیدونی بچه ۲ سالهه ام میفهم ...

بگم ک شرایط دیپلم و نمیدونم چون نرفتم وقت نکردم. 

تابستون با خواهرم خوندم پایه رم بستم به لطف رشته اصلیم. فقط منطق و فلسفه مونده. 

عزیزم من فردا اگر تونستم مرخصی بگیرم میرم  امروز رفتم مدارکم کامل نبود یک هفته طول میکشه جواب ...

متوجه نشدم عزیزم کجا میرید ؟ مدرسه واسه ثبت نام میری ؟ 

میری میگی دیپلم میخایی دوباره ؟ 

اخه من قبلا یکی دوماه پیش رفتم گفتن الان ثبت نام نمیشه 

تو چه مدارکی بردی الان 

منم فردا پامیشم میرم استرس گرفتم 

بگم ک شرایط دیپلم و نمیدونم چون نرفتم وقت نکردم.  تابستون با خواهرم خوندم پایه رم بستم به لطف ...

هدفت فرهنگیانه یاحقوق و روان؟

بگم ک شرایط دیپلم و نمیدونم چون نرفتم وقت نکردم.  تابستون با خواهرم خوندم پایه رم بستم به لطف ...

عزیزم اماده ای تو واسه کنکور ؟ 

به حرف اون کاربر جوش نده ها ولش کن 

من دوستام تجربی بودن از عید انسانی خوندن قبول شدن همشون 

متوجه نشدم عزیزم کجا میرید ؟ مدرسه واسه ثبت نام میری ؟  میری میگی دیپلم میخایی دوباره ؟  ...

ن اول باید بری آموزش و پرورش مدرک نمرات و بگیری برا درس هایی ک تطبیق بزنی بعد بری مدرسه بزرگسالان. 

میتونی خودتم یه درس هایی و اضافه کنی اگر نمرت خوب بود. ثبت نام شروع شده

مدرسه ای ک من پرسیدم گفت حتی اگر 30اذرم بیاید من ثبت نام تون میکنم

عزیزم دوستمون درست دارن میگن تمام دروس باید نهایی امتحان بدید چند تا داخلی فقط هست که خود بزرگسالان میگیره هزینه داخلی همین تابستون امتحان دادم ۴۵۰ تومن ۴ تا بود . نهایی با کلاس ها شده ۱۶۰۰ البته فنون و ۲ تا درس دیگه برنداشتم.  من دیپلم مجدد تجربی به انسانی هستم . اولم باید از اداره کاراتون شروع کنید 

۴ ماه دیگ کنکوره تو ام ک تغییر رشته ای تازه هیچی ام از شرایط دیپلم مجدد نمیدونی بچه ۲ سالهه ام میفهم ...

خانوم چرا روحیه بچه مردمو تخریب میکنید ؟ چطور نسخه میپیچید که قبول نمیشن 

استار شما صفرم باشی از الان بخونی پنج ماه تا کنکور بعدم یکی دوماه واسه نهایی وقت داری 

ما تو تجربی میدیدم انقد میخوندن پیراهارو میاوردن