2777
2789
عنوان

به خودش میگه پیر😐

338 بازدید | 39 پست

اقا مامانم ۵۸ سالشه ولی همش میگه پا به سن گذاشتم و خیلی کارا از من گذشته و میگه من نوه ام هم عروسی کرد و دیگه مثل قبل نیستم😐 ولی من دوست ندارم ب خودش بگه پیر

یعنی نفرت دارم ازینجور آدما همکار منم 45 سالشه همش میگه پیرم..........................بغل گوش من انرژی منفی میده...................حالم ازش بهم میخوره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اخی عزیزم بگو پیرم بشی باز مامان خوشگل خودمی

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار میشه کرد

بی محلی....................من که میگه میگم آره بابا تو که داغونی.....................ولی اکثر مواقع هیچی نمیگم....................همسنیم ها........ولی اون همش میگه من پیرم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......