اقا مامانم ۵۸ سالشه ولی همش میگه پا به سن گذاشتم و خیلی کارا از من گذشته و میگه من نوه ام هم عروسی کرد و دیگه مثل قبل نیستم😐 ولی من دوست ندارم ب خودش بگه پیر
اینجور حرف زدن درباره والدین رو عادی جلوه ندین و تکرار نکنید حتی اگه مادرخوبی نداشتین در شان شما نیس ...
آیا من الان درمورد مادر صحبت کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
😂🤦♂️من خواهرشوهر م 30 سالشه همچین حرفایی میزنه خیلی م سعی کردیم ک نگه ولی نمیتونه
اتفقا وقتی میگه بیشتر بهش پر و بال بدین بگن آره تو که خیلی داغونی..............................دیگه تکرار نمیکنه
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
پس سکوت........ولی جدی بگی آره بابا تو که خیلی پیری......تکرار نمیکنه انتحان کن