2777
2789
عنوان

بچه جاریم کل زندگیم رو خراب کرد…

498 بازدید | 21 پست

بچش دو سالش 

شام اینجا بودن 

باورتون میشه اگه بگم جاریم بیچاره یه ساعت ننشست 

مدام دنبال این بچه بود آخرم کل خونه بهم ریخته کرد 

یه دقیق این بچه نمینشست 

بخدا کل امشب داشتم فکر میکردم چرا بچه دار بشم؟؟؟؟؟ 

بچه جر مصیبت چی داره… 

جاریم میگه توی خونه هم همینه خیلی شبا هم نمیخوابه و مجبور میکنه بیدار یاشیم چ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه که دو ساله نمی مونه بزرگ میشه زحمتش هم کم میشه البته که همیشه نگرانی و دردسر هم هست ولی خب وجود بچه این سختی‌ها رو شیرین میکنه . ولی خب خیلیا هم کلا حال و حوصله بچه و دردسرهاشو ندارن دیگه . 

همیشه که دو ساله نمی مونه بزرگ میشه زحمتش هم کم میشه البته که همیشه نگرانی و دردسر هم هست ولی خب وجو ...

نظر شخصی من اینکه بچه هر چی بزرگتر میشه 

نگرانی ها و اضطراب های مادرانه و مشکلاتش هم بزرگتر م

نظر شخصی من اینکه بچه هر چی بزرگتر میشه  نگرانی ها و اضطراب های مادرانه و مشکلاتش هم بزرگتر م

بله منم همینو گفتم . ولی خوبی هایی هم کنارش داره . الان اگه مادرت شما و بقیه بچه هاشو نداشت شادتر بود بنظرت؟ 

خب بچه نیار  ناراحتی نداره که

قصد دارم نیارم راستش اصلااااا دوست ندارم آرامشی که با کلی سال تلاش به وجود اوردم خراب بشه🥲و احساس کمبودشو ندارم 

اما همسرم میگه میخواد اما حالا نه

ما ۱۲ خاموشی میرنبم تا ۲ونیم چراغ ها رو خاموش روشن میکنه تلوزیون  رو حاموش روشن میکنه  شوهرمم میخواد بره سر کار سردرد میشه. چهار ساله هست

بچه ها کلا همینن یکی شدیدتر یکی خفیف تر

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
بله منم همینو گفتم . ولی خوبی هایی هم کنارش داره . الان اگه مادرت شما و بقیه بچه هاشو نداشت شادتر بو ...

فکر کنم اره چون طبیعی دنیا اورد ما رو رحمش اسیب دید سن کم رحمش رو خارج کردن الان با مشکلاتی مثل غضلت خون ٫… دست پنجه نرم میکنه 

کمر درد هم داره و دندون هاش هم بعد از بارداریا ک داشت داغون شد