2777
2789
عنوان

بچه جاریم کل زندگیم رو خراب کرد…

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 21 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم اره چون طبیعی دنیا اورد ما رو رحمش اسیب دید سن کم رحمش رو خارج کردن الان با مشکلاتی مثل غضلت ...

ولی من در مورد مامانایی که دور و برم دیدم این حسو ندارم . من خودم دو تا بچه دارم . سر هر دوتاشون هم دندونام خراب شدن ولی خب بازم وجودشون برام با ارزشترینه . کوچیکه الان ۱۶ ماهشه و سن ریخت و پاش و وابستگی ولی خیلییییی شیرینه و دنیامو قشنگتر کرده  

البته سال‌های اول ازدواج منم همین حس های شما رو داشتم ولی بعد دیدم نه واقعا چقدر جای بچه توی زندگیمون خالیه . 

ولی خب هستن کسانی که واقعا بچه نمی خوان.  شایدم جزو اونا باشی. اشکالی نداره 

طوری گفت عنوان و  فکر کردم بچه بیچاره جیش کرده همه جای خونه  بچه شلوغ نکنه بازی نکنه&nbs ...

هر چیزی حدی داره

بچگی کردن هم به معنی به هم ریختن و اذیت کردن والدین و اطرافیان نیست

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
هدف معنوی بچه داشتن چیه؟

خب دیگه باید از اهلش بپرسی دلیلشون داشتن باقیات الصالحاته کلا یه دنیای متفاوته کسی که بچه ای ندلسته باشه با مرگش پرکنده اعمالش تقریبا بسته میشه اما کسی که نسلی بجا میذاره تا زمانی که اونا زنده اند گناه و صوابشون به اینم میرسه مثلا بخاطر بوجود اومدن کسی که برای خدا بندگی کنه به مقام بالای معنوی برسه و نسلی که تا قیامت هم خودش سعادتمند بشه هم پدر و مادرش رو سعادتمند کنه. 

2790
2778
2791
2779
2792