2777
2789
عنوان

پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 89 پست
سعی میکنم کنترلش کنم با مجازیو کلیپای طنز و اینا دیدن اما دوباری ک خیلی شدید بود کارم کشید به درمونگ ...

منم سعی می کنم خودم سرگرم کنم گوشی دستم بگیرم یا از اون محل برم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم سعی می کنم خودم سرگرم کنم گوشی دستم بگیرم یا از اون محل برم

دقیقا بهترین کاره.اگر بتونی تو مراحل اولیه کنترل بکنی و مسلط باشی به خودت شدید نمیشه ولی اگرم شد از کمک گرفتن عار نداشته باش و حتما به یکی بگو کمکت کنه

من باید صندلی عقب بشینم ولی اول که اونجور بودم خیلی بد بود اصلا نمیتونستم مسافرت برم باید ببخشید تند ...

من اصلا نمیتونم جایی ک‌دسترسی ب درمانگاه نداشته باشه برام دیوونه کنندس مثل جاده بخدا اخر تابستون با زور شوهرم و بچه ها رفتیم من یه کیسه دارو فشار سنج اکسیمتر  همه لازم پزشکی همرام بود یسره هم تو دسشویی بودم تا رسیدیم بعدشم فقط گفتم بریم جایی ک شهر باشه دسترسی درمانگاه داشته باشه اخرم ی ویلا گرفتیم تو نور سر خیابونش درمانگاه بود ببین من چقدر داغونم

من اصلا نمیتونم جایی ک‌دسترسی ب درمانگاه نداشته باشه برام دیوونه کنندس مثل جاده بخدا اخر تابستون با ...

انشالله هممون برای همیشه خوب بشیم خیلی مریضیه بدیه مخثوثا مواقع استرسششادم میمره وزنده میشه

استرسم مال هفته پيش اينكه نميتونستم نفس بكشم فكنم يماه پيش يا دوماه پيش بود

همیشه اولش با یه ترس یا وحشت به وجود میاد من که هیچ وقت اون شب یادم نمیره این اتفاق برام افتاد سنی هم نداشتم