2777
2789
عنوان

پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 89 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایا منم منم همین جوری برام شروع شد الان چندین ساله نابودم کرده و هر لحظه باهامه وهمش فکر میکنم همی ...

چقدر مثل منی منم با بیرون رفتم مشکل دارم مسافرت که اصلا  میمیرم تو جاده 

ممنونم. من دیگه قبول کردم تا آخر عمر باهامه😭😭

نه انرژی منفی نده بگو خوب میشم به همین زودی به خدا خوب میشی از من بدتر نبود دکتر گفت دختر اول که دیدمت گفتم صد درصد ام اس داری الان خوبه خوبم

چقدر مثل منی منم با بیرون رفتم مشکل دارم مسافرت که اصلا  میمیرم تو جاده

من باید صندلی عقب بشینم ولی اول که اونجور بودم خیلی بد بود اصلا نمیتونستم مسافرت برم باید ببخشید تند تند دستشویی هم میرم

نه انرژی منفی نده بگو خوب میشم به همین زودی به خدا خوب میشی از من بدتر نبود دکتر گفت دختر اول که دید ...

منم دوسالی بود دیگه خوب شده بودم اصلا یادم رفته بود ولی بازم برگشت

سعی میکنم کنترلش کنم با مجازیو کلیپای طنز و اینا دیدن اما دوباری ک خیلی شدید بود کارم کشید به درمونگاه.هرچی میخندوندت یا حالتو خوب میکنه ارشیو کن وقتی اذیتی بشین نگاه کن تاثیرش خیلی زیاد نیست ولی از حمله های کوچیک قابل کنترل پیشگیری میکنه.

ججويه علاعمت ؟ 

من موقع استرس قلبم طوري ميزنه ك انگار ميخاد دربياد و سوز ميزنه احساس وحشت دارم يجوريم اصلا:( 

يبارم نفسم بند اومد قلب دردشديد داشتم حس كردم نميتونم نفس بكشم داد ميزدم و گريه ميكردم و گلومو فشار ميدادم فشارم تنظيم نبود اصلا ي وضعي داشتم تو خابگاه😬 

اخرسرم نفميدم چرا اينجوريم

حوصله ندارم ولم كنيددد💀