2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 139 پست
بحرفم گوش کن سوره هاش کوتاهه زود تموم میشه.هرروز بخون حتی فایل صوتی شونو دانلود کن بزار تو خونه پخش ...

برای چی خوبه عزیزم.حتمامیخونم هرکاری واسه خوب شدن میکنم

آره خیلی وابسته شوهرم شدم خودشم میدونه سواستفاده میکنه.منم بایدم خودش بشم.مثلا یه سوال ازش میپرسم با ...

زیاد بهش توجه نکن انگار اصلا وجود نداره ادب واحترام براش بزار ولی زیاد دور وبرش نپلک ارایش کن وسرتو با گوشی مشغول کن مثل خودش

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

زیاد بهش توجه نکن انگار اصلا وجود نداره ادب واحترام براش بزار ولی زیاد دور وبرش نپلک ارایش کن وسرتو ...

آره حتماهمین کارومیکنم.نمیرمم منت کشیش تاخودش نیادواقعادلموشکسته

کوردکجا.من کرمانشاه.من بچه هام۱و۳سال هستن

اصالتم مال سنندج

اما بعضی فامیلا کرمانشاه و همدان اکثرا

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
برای چی خوبه عزیزم.حتمامیخونم هرکاری واسه خوب شدن میکنم

آرامش میاد تو زندگیت شوهرتو اروم تر مهربون تر میکنه مخبتشو بیشتر میکنه

فقط مداومت میخادچن روز بخونی دیگ ولش کنی

فایل صوتی شو دانلود کن الان بزن بخونه

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
زنده باشین.سنندجیهارودوسدارم واقعافرهنگشون خیلی بیشترازکرمانشاه

قربونت عزیز

افرین داری دختر من میشی

قربون محبتت.واقعادوستی ندارم که باهاش حرف بزنم.یکی دوبارسعی کردم باهمسایه یاکسی دوست بشم ولی همه فقط بفکرسواستفادن یکی پول میخادازت قرض کنه یکی لباس میخادیعنی زمونه ای شده که همه بفکرسواستفادن انسانیت مرده کسی بفکریه انسان که داره نابودمیشه نیس فقط میشینن نگاه میکنن وقتی نابودشدمیگن آخی گناه داشت همین

خب اشتباه کرده این همه مسئولیتو ب گردن گرفته عزیزم

نمیگرفت چیکار میکرد.

هر چی جنگید فایده نداشت،خودش کوتاه اومد.

دید تا راه برگشت نداره،

با سه بچه 

اینجور خودش کارشون را می‌کنه ،اعصابش راحت ه تا بخواد بجنگه

منم کوردم همیشه از مردای کورد فراری بودم . خیلی مرد سالارن دسشونم ب دهنشون برسه خداروبنده نیستن دگ

شوهومن که همه این خصلتهاروداره ولی شوهرخواهرم که اونم کورده همه چیش مال خواهرم میخام بگم که همه مث هم نیستن شوهرمن توخانواده خوبی تربیت نشده پرعقده اس  

باشه فدات حتمادانلودمیکنم خداعوضشوبهت بده

حرز امام جواد کبیر

اینم دانلود کن 

اینم بزار هرروز بخونه

سوره بقره م همینطور

ببین من صب پامیشم همه اینایی ک گفتم میزارم گوشیم میخونه و خودمم گرم کار و زندگی میشم

فقط سوره بقره طولانیه خود برنامه ۲۰ قسمتش کرده

مثلا من امروز از یک تا ۸شو گذاشتم خوند

فردا مثلا از۹تا ۱۲ هرروز تا این ک برسه ۲۰ و تموم بشه

دوباره از اول شرو میکنم

بعد ایت الکرسی و چارقلم میزارم بخونه

گوش کن بحرفم همشو دانلود بزار