2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 139 پست

افسردگی گرفتی ی وقت پانشی بری خونه بابات پشیمون بشی شرایطت از اینم بدتر میشه تمرکز کن رو خودت سعی کن حال خودت رو خوب کنی از ۱۴۸۰هم کمک بگیر

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
آره بایدببینم پیدامیکنم منم برم باشگاه.شوهرم دیشب بهم گفت گشادواقعابهم برخورد.یعنی خانومابعدزایمان ط ...

سورا مزمل و طلاق بخون  هرروز هروز هرروز

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سختیش ب کنار.دعواکردن وجیغهاشون وای

اره دعوا دعوا دعوا

گاهی وقتا ولشون میکنم همدیگرو بزنن دخالت نمیکنم

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
دورت بگردم عزیزم خیلی ناراحت شدم ،ببین یه روانپزشک بود میگفت با شوهرش هر روز دعوا داشت میخواست طلاق ...

خداازدهنتون بشنوه انشالله زندگیم خوب شه همینجوری که شمامیگین واقعاخسته شدم بچه هام گناه دارن

اره دعوا دعوا دعوا گاهی وقتا ولشون میکنم همدیگرو بزنن دخالت نمیکنم

من نمیتونم بایددخالت کنم کوچیکن میترسم چیزی بشه برام مهم نیس هرچقدگندبزنن فقط جیغ نزنن 

خداازدهنتون بشنوه انشالله زندگیم خوب شه همینجوری که شمامیگین واقعاخسته شدم بچه هام گناه دارن

ببین حتی زن وشوهر عاشقی هم باشین این بچه ها شما رو سردتر میکنن مردا اول قدر زن وبچشونو نمیدونن اول برو آرایش کن به خودت برس برو خونه ی مادرت خوش بگذرون واز طلاق حرفی نزن وقتی همسرت میره سفر شما هم با خانوادت برو سفر فکر وذکرت شده شوهرت ،برو خرید فکر کن که وقتی بچه هات بزرگ شدن چقدر حمایتت میکنن مرد بزرگ ودختر بزرگ میشن لذت ببر از زندگیت 

حتماامیخونم قربونت برم

بحرفم گوش کن سوره هاش کوتاهه زود تموم میشه.هرروز بخون

حتی فایل صوتی شونو دانلود کن بزار تو خونه پخش بشن

آره کوردیم

منم کوردم 

من نمیتونم بایددخالت کنم کوچیکن میترسم چیزی بشه برام مهم نیس هرچقدگندبزنن فقط جیغ نزنن 

مال من الان تقریبا۵سال و ۳سالن

ببین حتی زن وشوهر عاشقی هم باشین این بچه ها شما رو سردتر میکنن مردا اول قدر زن وبچشونو نمیدونن اول ب ...

آره خیلی وابسته شوهرم شدم خودشم میدونه سواستفاده میکنه.منم بایدم خودش بشم.مثلا یه سوال ازش میپرسم باید۴باربگم تاجواب بده میگه متوجه نشدم سرش توگوشیشه