2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 139 پست
تو نباید اینقد حرف از رفتن و طلاق میزدی،که براش عادی میشد. خواهش میکنم حرف طلاق رو نزن. حالا که با ...

آره واقعامن همش عصبانی میشم ودادوبیدادراه ميندازم بایدکاری کنم بفهمه نبودشم برام مهم نیس

نه خواهر خدا بخو بچه هات بزرگ میشن، و این شرایط هم گذرا هست. خود دار باش  نزار بهت،بی احترام ...

ایکدفعه خیلی بهم حرفای زشتی زداصلانمیتونم ببخشمش حتی نوشتم زدم دریخچال که نمیبخشم چون واقعاناراحتم کرده بعددوتابچه بهم اینجوری میگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره واقعامن همش عصبانی میشم ودادوبیدادراه ميندازم بایدکاری کنم بفهمه نبودشم برام مهم نیس

سخته شرایطت ولی قابل تغییره،

شاد باش آهنگ بزار 

لذت ببر 

ولش کن تا هر کاری میخواد کنه 

خودتو شاد بگیر خودش میاد سمتت،

هیچ کس از آدم افسرده خوشش نمیاد شاد باش خدا کمکت کنه

تاکسی بگیر خواهر من  بخدا دوستم سه بچه داره،یکیش ۴ یکیش اول یکی هم پیش دبستانی،شوهرش هم شغلش ...

واقعااین مرداانصاف ندارن.منم همه کارابامنه.ولی وقتی بی توجهی وبی محبتی میبینم دیگه نمیتونم قوی باشم.بچه هامم میبرم خانه هرکسی همش میگن این چیه بچه بگیردست نزنه عصبی شدم

ایکدفعه خیلی بهم حرفای زشتی زداصلانمیتونم ببخشمش حتی نوشتم زدم دریخچال که نمیبخشم چون واقعاناراحتم ک ...

عزیزم 

اسفند دود کن 

اون برگه رو بکن بنداز دور 

قرآن بخون تو خونه 

ببخشش،و بخشیدیش،پشت اشتباهاتش رو نیار.

هر چی قهر کنی و نبخشیش 

فاصله تون بیشتر میشه

فقط بفکر پرستار باش از در و همسایه ها بپرس،که بچه را ببری خونشون ول کنی،یه شیفت استراحت کن ریلکس کن

آره بایدببینم پیدامیکنم منم برم باشگاه.شوهرم دیشب بهم گفت گشادواقعابهم برخورد.یعنی خانومابعدزایمان طبیعی واقعاتغییرنمیکنن

سخته شرایطت ولی قابل تغییره، شاد باش آهنگ بزار  لذت ببر  ولش کن تا هر کاری میخواد کنه&n ...

انشالله همینطوریه.فداتون بشم خیلی آروم شدم ازحرفای شماوبقیه بچه ها

آره وضعش خوبه همین یه ماه پیش رفت تایلند۱۰روزمنوبچه هاروجاگذاشت

این شوهره یااحیوون حیف اسم حیوون !حالااینهمه جاتایلندخدابه دلت صبربده یاواست معجزه رخ بده

کاربرقدیمیم که ترکیدم اقاهستم اقاهستم 
عزیزم  اسفند دود کن  اون برگه رو بکن بنداز دور  قرآن بخون تو خونه  ببخشش،و ب ...

من دوستدارم نمیگم ندارم ولی واقعابهم محبت نمیکنه درحالی که من اصلابدنبودم تواین ده سال زندگی.ولی بایدسعی خودموبکنم

درسته ولی عزیزم بزاربچه دوم ات بسلامت بدنیابیادوکمکی نداشته باشی کارخونه غذابچه اولت که بشدت نیازعاط ...

من درکت میکنم دوتا پشت هم داشتم بااین ک کمک داشتم روانی شدم

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
واقعادیگه کم آوردم پدرمم میگه اگه خاستی طلاق بگیری بیاوبچه هاتم حق نداری بیاری

دورت بگردم عزیزم خیلی ناراحت شدم ،ببین یه روانپزشک بود میگفت با شوهرش هر روز دعوا داشت میخواست طلاق بگیره به خاطره اینکه وقتی بیاد میاره که وقتی خانوادش میگن بچه هات مثل به وسایل واین جور چیزا دست میزنه از طلاق گرفتن منصرف شدم وخونیه خودشو ترجیح داد به خانه ی پدرو مادرش 

عزیزم‌ بچه هات خیلی کوچیکن برای همین هر دو از هم دلسرد شدین روزی میرسه شوهرت به پات میوفته اینو از ته دلم میگم صبر کن