چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
هر چ سریعتر جدا شو از اون مفت خور .. تو ک سختی ها بدوشته فقط اقا بالا سر میخواستی؟؟؟؟؟ پولی ک میدی اون مفت خور بره مسافرت باهاش بده پرستار با تیپا بزن در اون
درسته ولی عزیزم بزاربچه دوم ات بسلامت بدنیابیادوکمکی نداشته باشی کارخونه غذابچه اولت که بشدت نیازعاط ...
من درکت میکنم دوتا پشت هم داشتم بااین ک کمک داشتم روانی شدم
سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
واقعادیگه کم آوردم پدرمم میگه اگه خاستی طلاق بگیری بیاوبچه هاتم حق نداری بیاری
دورت بگردم عزیزم خیلی ناراحت شدم ،ببین یه روانپزشک بود میگفت با شوهرش هر روز دعوا داشت میخواست طلاق بگیره به خاطره اینکه وقتی بیاد میاره که وقتی خانوادش میگن بچه هات مثل به وسایل واین جور چیزا دست میزنه از طلاق گرفتن منصرف شدم وخونیه خودشو ترجیح داد به خانه ی پدرو مادرش
عزیزم بچه هات خیلی کوچیکن برای همین هر دو از هم دلسرد شدین روزی میرسه شوهرت به پات میوفته اینو از ته دلم میگم صبر کن