2777
2789
عنوان

ریزش ابرو🥲😑

12720 بازدید | 26 پست

سلام من نزدیک چندهفته س بشدت ریزش ابرو گرفتم خودم ابروهای پرپشت و خوبی داشتم که بعد اینکه برداشتم نزدیک ۶ ماه پیش به بعد کم کم شروع به ریزش کردن البته اینم بگم استرس بالایی دارم

الان واقعا ریزشش‌ به اوج خودش رسیده دست میبرم توی  ابروهام ازشون درمیاد😑بخدا بدون اغراق میگم اصلا تاج ابروم‌ کلا دو سه تار مو داره😐💔

چیکار کنم؟ واقعا نگرانم اون ابروهای پرپشت که هرکی میدید ارزوشونو‌ داشت الان اینجوری دارین میریزن🥲🥲🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای من دیروز صب پاشدم ابروهامو شونه کشدم دیدم ب اندازه. دایره کوچیک سمت وسطش خالی شده

باورم نمیشد من خیلی پرپشته ابروهام

الان متتظرم هنو فردا ببینم اشتباه میکردم😐

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

وای من دیروز صب پاشدم ابروهامو شونه کشدم دیدم ب اندازه. دایره کوچیک سمت وسطش خالی شده باورم نمیشد م ...

وای منو چی میگیییییی همه بهم میگفتن ابرو خفن😂

بخدا دارم دیوونه میشم مامانمم بدتر استرس میده میگه منم اون زمان ریزش ابرو گرفتم که الان بدون ابرو شدم مجبور شدم فیبروز کنم😐💔

من واقعا ابروهامو‌ دوست دارم نمیخوام دست بزنم بهشون منظورم فیبروز و تتو و اینجور چیزاست‌ ولی خب اصن چنان ریزش گرفتن فک کنم تا هفته دیگه عملا یه تار ابرو هم نداشته باشم😭💔

وای منو چی میگیییییی همه بهم میگفتن ابرو خفن😂 بخدا دارم دیوونه میشم مامانمم بدتر استرس میده میگه م ...

وای ینی توام اینطوری شروع شد ریزشت؟😐💔💔💔

کلا ابرو کچلی تو ما بانوان نسبت به مردا بیشتر هست بخاطر اینکه نه درست اصلاح می‌کنیم نه درست رنگ می‌ک ...

من کلا ۱۸ سالمه حدود ۶ ماه پیش ابرو واسه اولین بار برداشتم چون خیلی پرپشت‌ بود اونم نه همشونو خیلی دخترانه برداشتم جوری که اصلا از دور کسی نگام کنه نمیفهمه

رنگ هم که اصلا نکردم

واسه صورت و مو هم دکتر برام شوینده و شامپو نوشته براساس اون میزنم

ولی این ریزش ابرو واقعا حالمو بد کرده آخه من ابروهامو دوست دارم واقعا زورم میاد تو ۱۸ سالگی بی ابرو بشم😭 اینم بگم در طول روز همش استرس دارم بخاطر کنکور مامانم میگه در اثر اونه، ولی دیگه تا این حد؟😐💔

ارههه😭💔 خودم کم استرس دارم این ریزش ابرو هم اضافه شد😐💔

وای عزیزم

فقط من میدونم چد بده 

کنکوریم هستی 

من ریزش مو داشتم سال کنکورم

کلی درگیری تو خونوادم...چقدر فشار روانی💔

فقط میتونم بگم بیخیالش

شده صورت خدتو با سیلی سرخ نگه دار ولی نزار بگن ضعیفی

بعد کنکورت درست میشه ایشالا

وای عزیزم فقط من میدونم چد بده  کنکوریم هستی  من ریزش مو داشتم سال کنکورم کلی درگیری ت ...

وای وای وای حرف دلمو زدییی😭

من کنکوری اینموقع شب بیدارم فقط از استرس و فردا باید ۶ بیدار شم😭ولی از استرس و فکر و خیال خوابم نمیبره 

ریزش مو ریزش ابرو جوش صورت ۳ ماه اصلاح نکردم شبیه زامبی شدم ۸ کیلو اضافه کردم و سرما هم خوردم کسی بدتر از من دیگه واقعا فکر نکنم پیدا شم😭

بعضی وقتا میگم خدایا تمومش کن امشب زلزله ای چیزی بیاد راحت شم دیگه😭💔

وای وای وای حرف دلمو زدییی😭 من کنکوری اینموقع شب بیدارم فقط از استرس و فردا باید ۶ بیدار شم😭ولی ا ...

بیا بغلم عشقم🫂💔

بخدا میفهممت

اکثر درد کشیده ها این مرحله رو خوب میفهمن

اروم باش...اگه تو مثل من بی پول نیستی برو پیش روانشناس کمکت کنه🥲