2777
2789
عنوان

ریزش ابرو🥲😑

| مشاهده متن کامل بحث + 12720 بازدید | 26 پست
بیا بغلم عشقم🫂💔 بخدا میفهممت اکثر درد کشیده ها این مرحله رو خوب میفهمن اروم باش...اگه تو مثل من ...

😭😭😭😭🫂🫂🫂🫂

خانوادم سطح فکرشون قدیمیه خیلی

افسردگی دارم بشدت چندماهه اما اونا میگن هیچیت‌ نیست و کسی که بره پیش روانشناس رو دیوونه‌ میدونن😭💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😭😭😭😭🫂🫂🫂🫂 خانوادم سطح فکرشون قدیمیه خیلی افسردگی دارم بشدت چندماهه اما اونا میگن هیچیت‌ نیس ...

اخ تو منی یا من توام🥲🥲🥲

خدا نگذره ازینجور خونواده ها فقط

من بدبختو ک تو سن کم شوهرم دادن کل اسیب بهم وارد کردن

ولی باز دس مریزاد ب خودم خودمو جم کردم نزاشتم راجبم اونجور ک خودشون میخان تصمیم بگیرن

توام نزار...اگه تونستی حتما برو محل نده

اگرم نتونستی چن تا کتاب روانشناسی صوتی دان کن از نت

ازین کتاب زردا نباشه فقط

کمتر بیا تو مجازی چون بیشتر افسردت میکنه باور کن راس میگم

بیشتر وقتتوو با دوستات بگذرون یا برو طبیعت گردی...شده الکی تو خیابون قدم بزن چن دیقه

حالتو خوب کن

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

اخ تو منی یا من توام🥲🥲🥲 خدا نگذره ازینجور خونواده ها فقط من بدبختو ک تو سن کم شوهرم دادن کل اسی ...

هعییییی🥲🥲🥲🥲

مگه اجازه میدن تنهایی بیرون برم؟ باورت میشه من ۱۸ سالمه فقط ۲ بار کافه رفتم اونم با هزار نفر 😑😂

من دختر ارومیم‌ با کسی هم کار ندارم ولی اگه حرف نزنم مامانم بدبختم میکنه کاری باهام کرده اگه الان بگه شبه میگم روزه و باور نمیکنم با اینکه دوسش دارم و حاضرم بمیرم ولی خار تو پاش نره ولی خیلی اذیتم کرد و میکنه خیلیی

میشینه پیشم درمورد شوهر حرف میزنه کسی که سنش بره بالا دیگه کسی سراغش نمیاد و... داشت اوندبعه با خالم حرف میزد میگفت اگه خواستگار خوب بیاد براش شوهرش میدم😭

اوندفعه خواستگار برام اومده بود دستی دستی خواستن شوهرم بدن منم زدم به سیم آخر هرچی از دهنم دراومد‌ گقتم چون اگه اینجور نمیکردم واقعا شوهرم میداد مامانم

بعضی وقتا میگم این مامانمه یا نامادریه! بهش هزار بار گفتم هزاااار بار که ازش‌ نمیگذرم‌ بین منو برادرم‌ خیلی فرق میزاره با اینکه هزار بار بهش گفتم کلی اینگار نه انگار با اینکه خیلی کمکش میکنم احترامش میگیرم ولی اون همیشه همینطوری وایسادی‌ بهت حرف میزنه

نه میزاره تنها بمونم تو خونه نه میزاره تنها برم بیرون نه میزاره دوستامو دعوت کنم خونه

بخدا بعضی از دوستام که میبینم اینقور شاد و سرزنده‌ن بغض میکنم که چرت من باید تو ۱۸ سالگی اینقدر پیر باشم🙂

آدم بی حیا هم نیستم پوششم‌ طبق خواسته اوناست همیشه سرم پایین بوده و خط قرمز دارم برای خودم اما نمیدونم چرا اینجوری باهام رفتار میکنن😭

تنها امیدم شده کنکور که قبول شم و راحت شم از این جهنم😭

باورت میشه بعضی وقتا که میبینم مادری به بچش محبت میکنه حسودیم‌ میشه؟ میگم چرا مامان من به من محبت نمیکنه؟ چرا حتی یه بارم یه کلمه محبت آمیر از دهنش درنیومده؟ همیشه گفتم به خودشونم گفتم که من توی این دنیا هیچچچچچچ کس رو ندارم و بی کسم و تنها داراییم‌ خداست فقط 

اینقدر قربون صدقه برادر زاده هاش میره قربون صدقه داداشم که از من بزرگتره میره اونوقت من انگار شلغمم‌ نگاهم نمیکنه با اینکه خیلی کمک حالش بودم

حاضر نیستم خار بره پاش ان‌شاءالله سایه ش مستدام باشه ولی اون دنیا ازش نمیگذرم..

اخ تو منی یا من توام🥲🥲🥲 خدا نگذره ازینجور خونواده ها فقط من بدبختو ک تو سن کم شوهرم دادن کل اسی ...

ببخشید خیلی حرف زدم واقعا کسیو رو ندارم..

داشتم دق میکردم دیگه یهو فوران‌ شد حرفام💔

هعییییی🥲🥲🥲🥲 مگه اجازه میدن تنهایی بیرون برم؟ باورت میشه من ۱۸ سالمه فقط ۲ بار کافه رفتم اونم با ...

میفهمم

واقعا هم پیر کردن مارو تو اوج جوونی

اره تنها راهت متاسفانه همون کنکوره دختر خوب🥲

اصلا ب فکر شوهر کردن نیوفت تو این وضعیت چون فقط عذاب میکشی...مخصوصا با این خونوادت

هروقت مستقل شدی انشاالله‌..

گرچه میدونی تا زمانی ک اینجور خونواده ای هست تو زندگی ادم...ادم باید همیشه ی ترسیم از ازدواجش داشته باشه چ تو مستقلیش چ الان

غصه نخور بخدا هستن مثل ما زیادم هستن ولی خب کمم نیستن ب قول خودت جوونای شاد

من مطمئنم تو موفق میشی ب خودت ایمان داشته باش❤️

ببخشید خیلی حرف زدم واقعا کسیو رو ندارم.. داشتم دق میکردم دیگه یهو فوران‌ شد حرفام💔

نه فداتشم میدونم چرا یدفه اینارو گفتی

من اونموقع مادرم هرچی میشد دلش از هرجا پر میشد میومد به من فقط حرف میزد...حرفای بد ...اونقد میزد میزد ک اروم میشد... برخلاف من ک همیشه اروم بودم و منزوی...

من از همون موقع فهمیدم ادمی ک حرفاشو تو خودش نگه میداره افسردگی میگیره ب تدریج ولی ادمی ک اینارو بروز میده کمتر در معرضشه

توام حرف بزن چ اینجا چ تو واقعیت واسه خودت خوبه

ی شماره ام هست مال بهزیستیه مشاور دارع۱۴۸۰

من ک تاحالا مشاور چندانی ازش نگرفتم ولی یادمه هروقت دلم پر میشد اونموقع زنگ میزدم میگفتم میشه فقط ب حرفام گوش بدین من کسیو ندارم براش حرف بزنم😅

و گوش میدادن...

نه فداتشم میدونم چرا یدفه اینارو گفتی من اونموقع مادرم هرچی میشد دلش از هرجا پر میشد میومد به من فق ...

مممنونم ازت یه دنیا😘❤

امیدوارم کنکور قبول شم راحت شم

خیلی ممنونم به حرفام گوش دادی🥲🫂

ان‌شاءالله خدا روزای خوب رو زودتر بیاره واسه همه🥲❤

منم مشکل شما رو دارم راهی پیدا کردید بگید روغن هم نزنید بدتر میشه

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

منم مشکل شما رو دارم راهی پیدا کردید بگید روغن هم نزنید بدتر میشه

ای بابا🥲🥲

چشم حتما راهی پیدا کردم میگم البته اگه تا اونموقع‌ کلا بی ابرو نشم🥲😂

اره منم روغن زدم بدتر ریزش گرفت