2777
2789
عنوان

SK‌‌‌‌

7 بازدید | 2 پست

شاید هیچوقت این نامه را نخوانی، و شاید اصلاً مهم نباشد. من این را برای تو نمینویسم. برای خودم مینویسم، چون خسته شدهام از اینکه هر بار به گذشته برمیگردم و سعی میکنم چیزی را که تمام شده، برای خودم زنده نگه دارم.

من تو را دوست داشتم. خیلی بیشتر از چیزی که الان دلم میخواهد اعتراف کنم. به بودنت عادت کرده بودم، به فکر کردنت، به اینکه شاید یک روز همهچیز آنطور که میخواستم پیش برود.

اما نرفت.

و فکر میکنم سختترین قسمتِ رها کردنت همین است؛ قبول کنم چیزی که برای من اینهمه واقعی بود، قرار نیست به چیزی که آرزو داشتم تبدیل شود.

دیگر نمیخواهم برای نبودنت دلیل پیدا کنم. نمیخواهم رفتارهایت را تحلیل کنم، حرفهایت را دوباره مرور کنم یا از خودم بپرسم کجای کار اشتباه کردم.

شاید هیچ جواب خاصی وجود نداشته باشد.

شاید فقط من بیش از اندازه امیدوار بودم.

و حالا دیگر امیدی ندارم.

این را با ناراحتی میگویم، نه با خشم. چون خشم بالاخره میگذرد، اما ناامیدی چیزی است که آرامتر میآید و عمیقتر میماند.

پس این بار میخواهم دست از منتظر ماندن بردارم.

نه چون ناگهان بیتفاوت شدهام، بلکه چون دیگر توانِ دوست داشتنِ چیزی که قرار نیست اتفاق بیفتد تو تمام شدی؛

نه در یک لحظه،

بلکه ذرهذره،

هر بار که امیدم کمتر شد.

و من هم باید یاد بگیرم

زندگیام را از جایی ادامه بدهم

که دیگر تو در آن نیستی.

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

قشنگ نوشتی:) من این قسمتو دوست داشتم: اما ناامیدی چیزی است که آرامتر میآید و عمیقتر میماند.

☺️

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷